OFICINA JOVE GARRAF
Edifici TOC C/ de Sant Sebastià, 11
Vilanova i la Geltrú 8800
De dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dimarts a dijous de 16 a 19 h
93 893 77 77
Servicios

Salut per a joves

 

Hi ha alguns temes relacionats amb la salut que us afecten o preocupen més directament com a joves: la sexualitat, les drogues, la SIDA, els trastorns alimentaris...

Per això a l'Oficina Jove Garraf trobaràs una assessoria especialitzada, confidencial i gratuïta per tal de poder trobar resposta als temes que tenen relació amb la teva salut.

Si ho vols pots fer les teves consultes per Internet a salut.garraf@oficinajove.cat.

 • Assessoria sobre salut en general:  alimentació saludable, sexualitat i afectivitat, deixar de fumar? drogues, salut i esport, informació sobre tatuatges i pírcings... 
  A càrrec de la Regidoria de SalutConcertar cita prèvia. 

   
 • Assessoria sobre Drogues: informació sobre gestió de plaers i riscos del consum de drogues, assessorament legal respecte a sancions relacionades amb el consum, informació sobre recursos on dirigir-se, informació i assessorament per a familiars i amistats.
  En conveni amb Atra Associació. Concertar cita prèvia.
   
 • Assessoria de sexualitat i afectivitat: informar sobre mètodes anticonceptius i tractament post coital (píndola de l'endemà), informar sobre Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) i VIH / sida, taller del preservatiu; aprendre a utilitzar-lo, dispensació gratuïta de preservatius masculins i femenins, orientació psicològica, oferir material divulgatiu de prevenció, espai de consulta bibliogràfica.
  Horari: dijous de 16 a 19 h.
  En conveni amb Atra Associació