OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Servicios

Noticias

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 23 Agosto 2016

Curs de llengua de signes. Mòdul C

Ja disposes d´un bon domini en la llengua de signes i vols seguir perfecccionant-la? Ara és el moment de fer-ho. Matricula´t al curs que t´hem organitzat.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 18 Agosto 2016

Eufònic - Festival d´Arts Sonores i Visuals de les Terres de l´Ebre

Una experiència sonora i visual ancorada en lo paisatge. Activitats performatives, instal·lacions i exposicions audiovisuals ocupen espais patrimonials, museístics, temporalment habilitats o naturals amb propostes site-specific o adaptades al context.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 16 Agosto 2016

Curs de vetllador/a escolar

Saps què són els vetlladors escolars? Vols conèixer les seves funcions? Ara des de Montsià Jove fem un curs. Te´l pedràs?

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 16 Agosto 2016

Curs de monitor/a de menjador escolar

Vols exercir com a monitor/a en un menjador escolar? Adquireix les nocions bàsiques en nosaltres, forma´t amb la Xarxa Montsià Jove.

Si tens entre 16 i 24 anys el Centre de Noves Oportunitats t'ajudarà a trobar la teua!

Es cerquen joves d'entre els 16 i 24 anys que vulguin canviar la seva vida, sent tu el director del canvi. Si és el teu cas deixa't informar-te. Et busquem a tu. Total que hi perds?

La Ràpita i Amposta celebren el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

El col·lectiu LGTBI celebra aquest cap de setmana del Dia Internacional de l'Orgull amb tothom! Dos propostes! Una el divendres 1 de juliol a La Ràpita amb la «Festa per la Llibertat» de la mà d'AMPGIL i l'altra el 2 de juliol Amposta amb la «Festa de l'Orgull» organitzada per LGTeBre