OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Servicios

Noticias

MOBINT 2017

Si estudies en una universitat catalana i has obtingut una plaça en un programa de mobilitat internacional, per al curs 2017-2018, sol·licita el teu ajut MOBINT

Contractació en pràctiques de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil

Les administracions locals i entitats sense ànim de lucre tenen fins al 15 de setembre per presentar les subvencions per contractar joves beneficiaris de GJ i amb formació. Preparat!

Premis "Clic fotoperiodisme jove"

Si tens entre 18 i 30 anys i ets titular del Carnet Jove, presenta les teves produccions audiovisuals o fotografies al concurs Clic 2017. Consulta bases de la convocatòria i premis.

Enquesta Noctambul@s sobre abusos, assetjament i agressions sexuals en espais d'oci nocturn [cast i cat]

L’Observatori Noctàmbul@s de la Fundació Salut i Comunitat està realitzant el seu estudi anual per entendre com s’articulen les dinàmiques d’oci juvenil i la seva relació amb les violències sexuals en espais d’oci nocturn.

Busques una formació professionalitzadora? El projecte 'Espai Riu' te n'ofereix una de cambrer de bar i sala!

L’objectiu d’aquest programa és que els joves millorin el seu perfil competencial, rebre orientació a la inserció i acompanyament en la cerca d’ocupació i formació professional en el sector de l’hosteleria.

El curs de premonitors compleix les expectatives fixades

Valoracions positives a la cloenda del curs de premonitoratge que aquest any ha tingut lloc al Casal Cultural el Maset de Sant Carles de la Ràpita.