OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP
C. Castellvell, 24 (Casal de joves La Palma)
Reus 43202
De dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h i dilluns i dijous de 16:30h a 19:00h
977 01 02 68
Servicios

Noticias

Xerrada TRIA EL TEU ESTIU: Camps de Treball

Hi ha molts camps de treball, tant a Catalunya com arreu del món, i n’hi ha de temàtiques diverses. El període de preinscripció va des de mitjans d’abril fins a mitjans maig.

Entra en funcionament el nou ESPAI DE RECERCA DE FEINA de Mas Carandell.

OBJECTIU: Executar el propi procés de cerca de feina de manera pràctica, amb l’assessorament de professionals de l’orientació i el suport d’un ordinador amb connexió a Internet

Com esbrinar si algú funcionarà en el seu lloc de treball, en dues preguntes

Quan un candidat va a una entrevista de treball, de quina manera pot saber el seleccionador si es tracta o no de la persona adequada per al lloc ofert?

Sessió informativa per participar al Programa: “Fem Ocupació per joves”

El proper dimecres dia 19 de març a les 11 del mati, a l'aula 15 de Mas Carandell, està programada una sessió informativa per participar al programa "Fem Ocupació per a joves."

Curs d'introducció als primers auxilis

Curs que ofereix els coneixements i tècniques del socorrisme bàsic per actuar en diferents situacions d'urgència i emergència.

10 hashtags imprescindibles per a la cerca activa de feina

Les xarxes socials s'han convertit en una eina molt útil per a la recerca de feina amb LinkedIn al capdavant pel seu caràcter especialitzat. No obstant això altres alternatives com Twitter també poden ajudar-nos a trobar feina.