OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP
C. Castellvell, 24 (Casal de joves La Palma)
Reus 43202
De dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h i dilluns i dijous de 16:30h a 19:00h
977 01 02 68
Servicios

Noticias

ACCIONS EN ORIENTACIÓ ACADÈMICA al Casal de Joves de Reus.

Coincidint amb el període de preinscripció als cicles formatius de grau mig i al batxillerat, el Casal de Joves i l'Oficina Jove del Baix Camp, organitzen diverses accions per donar cabuda als joves que aquest any es troben a 4rt d'ESO i necessiten informació i acompanyament en la tria d'estudis.

Campionat del Món de Patinatge Artístic 2014

Participa al Campionat del Món de Patinatge Artístic 2014 que es celebra a Reus com a voluntari !!!

2a edició dels Premis Emprèn de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona convoca la segona edició dels Premis Emprèn de les comarques tarragonines, amb l'objectiu de reforçar el foment de l'esperit emprenedor, l'estímul de la presa de mesures que contribueixin a l'aparició de noves iniciatives i el reconeixement a la consolidació empresarial. ...

8 preguntes assassines que et poden fer en una entrevista de feina

Hi ha preguntes claus per aconseguir identificar les fortaleses i debilitats dels candidats, i que determinaran si és la persona indicada per al lloc o definitivament no compleix el perfil.

Falses idees sobre la contractació

Lou Adler, president de The Adler Group, ens explica 3 de les creences, segons ell falses, que tenen els seleccionadors de personal a l’hora de decidir contractar o no a un determinat candidat

L’estructura de CV perfecta

Un Currículum Vitae eficaç és més que un document que proporciona informació als teus potencials ocupadors sobre la teva experiència laboral, un CV eficaç ha d'expressar que tu ets el candidat idoni.