OFICINA JOVE DEL BAIX CAMP
C. Castellvell, 24 (Casal de joves La Palma)
Reus 43202
De dimarts a divendres de 10:00h a 14:00h i dilluns i dijous de 16:30h a 19:00h
977 01 02 68
Servicios

Noticias

CICLE DE XERRADES “Què estudiaré l’any que ve?”

Coincidint amb el període de preinscripció als cicles formatius de grau mig i al batxillerat, l'Oficina Jove del Baix Camp, organitza aquestes xerrades per donar cabuda als joves que aquest any es troben a 4rt d'ESO i necessiten informació i acompanyament en la tria d'estudis.

Jornades de Treball als Barris

Dimecres 7 de Maig a les 09:30 al Mas Carandell, s’organitza la jornada “INGREDIENTS I RECEPTES PER MILLORAR EL PERFIL PROFESSIONAL I ADAPTAR-SE LES DEMANDES DEL MERCAT DE TREBALL” amb la presència de diversos propietaris i fundadors que explicaran la seva experiència empresarial

RECURSOS QUE ENS AJUDARAN A DESCOBRIR LES NOSTRES COMPETÈNCIES PROFESSIONALS

La formació i l'experiència són importants en un CV, però poden no ser suficients. Cada vegada ho són més les competències professionals. Ja no n'hi ha prou amb que tinguem uns coneixements que ens permetin desenvolupar funcions concretes; se'ns demanen també habilitats, valors i actituds.

Formació Dual d’Operador/a de Planta a BASF

Aquest any 2014, 20 estudiants tindran la possibilitat de fer pràctiques a les plantes de producció de BASF a Tarragona i Ludwigshafen (Alemanya).

SETMANA DE LA FORMACIÓ AL CASAL DE JOVES “LA PALMA”

A partir de dimarts 22 d'abril el Casal de Joves La Palma organitza un any més la Setmana de la Formació. Es tracta d'una exposició dels materials recopilats a "L'Espai de l'Estudiant" de Valls efectuat el 6-7 de març d'aquest any.

Com tenir un bon perfil a Linkedin

Linkedin és la gran xarxa social a nivell professional. Existeixen altres destacades com Xing o Viadeo. A continuació, et deixo algunes recomanacions per millorar el teu perfil a LinquedIn.