OFICINA JOVE DE LA SELVA
Pg. St. Salvador nº25-27
Santa Coloma de Farners 17430
De dimarts a divendres de 9 a 14h i dimarts i dimecres de 16 a 19h. Mesos de juliol i agost de dimarts a divendres de 9 a 14h.
972 84 36 08
Servicios

Servei de salut

 
Al Servei de salut de l’Oficina Jove, entenem la salut no només com l’absència de malaltia, sinó com un equilibri entre la salut física i emocional.
 
Per això, volem treballar per promoure hàbits saludables entre els joves. I la manera com ho volem fer és informant, reflexionant, i organitzant activitats i cursos sobre diferents temàtiques de salut. Aquí pots consultar informació sobre sexualitat,alimentaciódroguesemocions i violència.
 
Des del servei de salut també volem esdevenir un referent pels professionals de la Selva que tracten amb joves, perquè creiem que tenir en compte la salut dels joves és transversal, important en totes les activitats que es realitzin. Per això també promovem formacions i intercanvis d'experiències entre professionals de joventut.
 
Si vols rebre informació de les nostres activitats, envia’ns el teu correu, i et mantindrem al dia. També ens pots fer qualsevol consulta, o suggeriment al correu salut.selva@oficinajove.cat o visita'ns a l'Oficina Jove de la Selva.