OFICINA JOVE DE LA SEGARRA
Rambla Lluís Sanpere, 22
Cervera 25200
Matins de Dilluns a Divendres de 10:30 a 14:30. Tardes de dimecres de 16:00 a 18:00h
973531300
Servicios

ASSESSORIA SALUT

Al Servei de Salut, es treballa perquè els diversos agents socials que es relacionen amb joventut promoguin estils de vida saludables en els i les joves.

Els diferents programes que s’executen dins el Servei de Salut, tenen doncs, com a finalitat detectar i conèixer les necessitats que presenten els i les joves en matèria de salut, per tal de donar-los-hi una resposta efectiva en pro de la salut física i psíquica i el seu benestar en general. D'aquesta manera, tots els programes que es realitzen tenen la finalitat de promoure els hàbits de vida saludables i prevenir conductes de risc entre els i les joves.

 

SERVEI DE SALUT JOVE

ESCOLTA'T i pren decisions. 

L'Oficina Jove de la Segarra posa a la vostra disposició un servei de salut gratuït amb l'objectiu de proporcionar-vos suport, eines i recursos en temes de salut física i mental.

El servei està dut a terme per una psicóloga, que és la responsable d'oferir-vos assessorament i acompanyament en aquell àmbit de salut que us preocupi.

Assessorament personalitzat i confidencial on la psicòloga atendrà la teva consulta presencialment i et donarà el suport i els recursos necessaris per poder fer front a la situació.

QUÈ OFERIM A L'ESCOLTA'T?

- Espais de Reflexió grupal. Reunions grupals guiades per la psicòloga on es parlarà de problemàtiques específiques. Una zona on pots conèixer persones amb la mateixa problemàtica, compartir casos, experiències, etc. Dins d'aquest marc també realitzem formacions i tallers com a eina de prevenció i coneixement de la salut jove.

- Atenció on-line. Espai d'atenció individual a través del qual pots contactar directament amb la psicòloga del servei mitjançant el correu electrònic i realitzar així la teva consulta on-line gratuïta i confidencial. escoltat@ccsegarra.cat

COM POSAR-TE EN CONTACTE AMB NOSALTRES?

Whatsapp - 651996729 - 651910153

Correu electrònic - escoltat@ccsegarra.cat

 

SEXUALITAT I AFECTIVITAT

 

DROGUES I ALTRES ADDICCIONS

 

TATUATGES I PÍRCINGS

 

ALIMENTACIÓ

 

SALUT ESCOLA

Des del CAP de Cervera també es treballa amb el projecte de SALUT ESCOLES on les infermeres del CAP van als quatre Instituts de la comarca i els alumnes dels centre poden fer consultes sobre temes de salut.

Els dies i horaris que fan als centres són els següents:

INS Guissona: els dos darrers dijous de cada mes, de les 11h a les 14h (infermera: Marta Farré)

FEDAC Guissona: els dos primers dijous de cada mes, de les 11h a les 14h (infermera: Marta Farré)

INS Antoni Torroja: primer divendres de cada mes, de les 11h a les 12h (infermera: Teresa Carulla)

INS Segarra: segon i quart diluns de cada mes, de les 10h a les 11.15h (infermera: Sara Ribera)