OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Servicios

Noticias

INICI DEL PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS A "L'ESTIU ÉS TEU! 2014"

L'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obrirà del 17 de març al 7 d'abril el període de preinscripcions al programa "L'Estiu és teu!" a través del portal web xanascat.cat/estiuesteu,

XERRADA SOBRE DROGUES A L’ESPAI JOVE DE VILALLER

Si tens algun dubte sobre tipus de substàncies, riscos associats, temes de legalitat...vine a l’Espai Jove de Vilaller el proper dimarts 11 de març a les 18.00 h i en parlem.

OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS DEL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL I FAMÍLIA PER A ENTITATS JUVENILS.

L’objecte d’aquestes subvencions és la promoció de l’associacionisme juvenil, mitjançant el suport als projectes d’activitats de les associacions juvenils o de les entitats sense finalitat de lucre que facin serveis a la joventut. El termini per a sol•licitar-la és el proper 20 de març ...

ACTIVITATS DE L’ESPAI JOVE DE VILALLER – PROGRAMACIÓ MARÇ 2014

Els dimarts ja no tens excusa per avorrir-te! Activitats gratuïtes per a joves de 12 a 35 anys tots els dimarts de 18 a 20 h a l’Espai Jove de Vilaller.

ACTIVITATS DE L’ESPAI JOVE DEL PONT DE SUERT – PROGRAMACIÓ MARÇ 2014

Els dimecres ja no tens excusa per avorrir-te! Activitats gratuïtes per a joves de 12 a 35 anys tots els dimecres de 18 a 20 h a l’Espai Jove del Pont de Suert.

BUS DE LA NEU 2013-14 A L’ALTA RIBAGORÇA

Ara que ve un cap de setmana de fred i neu, recorda que tens a la teva disposició un servei de transport a les pistes d’esquí de Boí-Taüll Resort per tan sols 1 euro. Que el problema del transport no sigui una excusa per no pujar a esquiar!