OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Servicios

Noticias

Èxit de participació al Bus Jove 2014 de l’Alta Ribagorça

El servei de Bus Jove, ha incrementat aquest estiu 2014 el nombre de participació de joves respecte a el 2013 i 2012, consolidant any rere any aquest servei per els trajectes nocturns per festes majors de la comarca de l’Alta Ribagorça.

NOVA CONVOCATÒRIA DE BEQUES PER A ESTUDIANTS DE NIVELLS POST-OBLIGATORIS PEL CURS 2014-2015 DEL MINISTERI D'EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT

Ets estudiant? Doncs no deixis passar la oportunitat de sol•licitar una beca per estudiants pel proper curs 2014-2015 del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MEC) tant per estudis no universitaris (Batxillertat, Grau Mig i Superior) com per universitaris.

Engresca't a la Festa Major del Pont de Suert

Els propers dies 7,8,9 i 10 d'agost el municipi de Pont de Suert, ens ofereix un ventall molt ampli d'activitats i serveis, tant de dia com de nit, que segur que no deixaran que t'avorreixis, no pots faltar-hi.

CURS INTENSIU D’ESTIU DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE LLEURE. ACCIONS FORMATIVES A L’ALTA RIBAGORÇA

Si t’agrada el món del lleure i tens ganes de treballar amb canalla (colònies, casals de vacances, extraescolars, animació, menjadors escolars...) no dubtis a treure’t la Titulació oficial que expedeix la Generalitat de Catalunya de Curs de Monitor/a d’activitats de Lleure.

MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE I FES DE VOLUNTARI

Vols fer de voluntari?? Si ets jove, entre 16 i 20 anys, vine el diumenge 13 de juliol a fer de voluntari a les Piscines GER per l'esclerosi múltiple, i rebràs un obsequi per la teva col·laboració.

TALLER D'ESTIU DE COSTURA CREATIVA PER A JOVES A L'ALTA RIBAGORÇA

El centre SaludArte a la comarca de l'Alta Ribagorça ofereix durant el juliol, un taller de costura creativa per a joves, on es treballaran elements bàsics de costura així com la utilització de les eines necessàries, per arreglar o elaborar la teva roba de forma personalitzada.