OFICINA JOVE DE L'ALTA RIBAGORÇA
c/ Canaleta, 11
El Pont de Suert 25520
MATINS: De dilluns a divendres de 10 a 14h. TARDES: De dilluns a divendres de 17h a 19:30h.
973 69 11 76
Servicios

Noticias

COMENÇA EL SERVEI D’ESPAI JOVE A PONT DE SUERT I VILALLER

El servei d’Espai Jove arrenca el nou curs 2014-2015 la setmana del 20 d’octubre, els dilluns i dimecres a Pont de Suert i els dimarts a Vilaller, oferint noves activitats lucratives i educatives adreçades per joves.

Xª EDICIÓ DEL PREMI JOVE EMPRENEDOR 2014

Nova edició del Premi Jove Emprenedor 2014, que arriba ja a la seva desena edició, per el foment de l'autoocupació dels joves dins de la comarca de l'Alta Ribagorça.

PARTICIPA AL CÀSTING CARNET JOVE 2014

L’objectiu de la convocatòria “CÀSTING Carnet Jove 2014” és promoure la participació activa entre els titulars i donar-los l’oportunitat de gaudir d’una experiència professional dins el món de l’actuació en l’àmbit de la publicitat.

NOU HORARI D’OFICINA JOVE DE L’ALTA RIBAGORÇA

Per tal d’arribar a la màxima flexibilitat horària d’atenció a els joves usuaris, la Oficina Jove de l’Alta Ribagorça ha posat en funcionament el nou horari d’hivern, ampliant els seus serveis a les tardes.

POSADA EN MARXA DE LA GARANTIA JUVENIL

Una nova iniciativa europea per la lluita contra l'atur juvenil està a la disposició de tots els joves menors de 25 anys, que des de l'estat Espanyol s'ha anomenat com Garantia Juvenil.