OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL
Camí de la Palanca, s/n (edifici de l'Escorxador)
Seu d'Urgell 25700
dl a dv de 10 a 15.00 h i dc de 15.00 a 19 h / horari d'estiu de dll a dv de 9.30 a 14.30h
973 35 56 08
Servicios

SERVEI VOLUNTARI EUROPEU (SVE)

El SERVEI VOLUNTARI EUROPEU (SVE) ofereix la possibilitat a joves de 17 a 30 anys d’ampliar la seva formació, viure una experiència intercultural, conèixer diferents realitats, donar suport al desenvolupament de comunitats locals i ampliar els coneixements d’un idioma a través de la participació activa en un projecte de voluntariat i solidaritat, el treball en equip i la formació en diferents camps.

El programa inclou el 90% de les despeses de viatge, despeses d’allotjament, manutenció, assegurança, curs d’idioma i diners de butxaca.

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell és entitat d'enviament i d'acollida de voluntaris.

Com a entitat d'enviament:

T'ajudem a trobar el projecte que més t'interessi, l'entitat d'acollida del país que més t'agradi, i realitzarem tota la burocràcia per tal de fer-te el procés més senzill.

Com a entitat d'acollida:

L'Oficina Jove gestiona un programa de voluntariat europeu de tipus cultural. Els i les voluntàries que arriben a la nostra comarca s'encarreguen de col·laborar amb diferents entitats i institucions de la zona per tal de conèixer a fons quina és la nostra cultura i finalment, donar la seva visió personal com a persona estrangera. Alhora fan difusió del Servei de Voluntariat Europeu, perquè tots els joves de la comarca el puguin conèixer i puguin gaudir de l'oportunitat de dur-lo a terme en qualsevol país d'Europa.

Si vols saber més coses dels nostres voluntaris, accediu al seu blog.

Blogs d'antics voluntaris:

Kim, Eva, Umut (2011), Robert, Inese  (2012)  Sara, Samyra, Diana (2012-2013): http://volunteersatalturgell.blogspot.com.es/2012/03/poetry-day_27.html

Simon, Giulia, Magda (2013), Iwona, Alan, Nihan (2013-2014) : http://voluntarisalturgell.wordpress.com/page/4/

Dasha, Marie (2014) http://volunteersalturgell.wordpress.com/