OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP
Carrer Mossèn Martí, 3
Valls 43800
De dll. a dv. de 9.00 a 14.00h
977608560
Servicios

Noticias

Programació cursos Monitor/a de lleure

Cursos de monitors/es de lleure educatiu a Tarragona per a aquest curs 2017-2018!

Jove, sabies que al setembre és un bon moment per a trobar feina? T'hi ajudem!

En breu comença un nou curs acadèmic, les empreses i entitats organitzen els seus calendaris, i en molts casos cerquen candidats/es per a cobrir llocs de feina. Et podem donar un cop de mà en la recerca de feina!

Borsa de treball en el lleure educatiu de l'Alt Camp

Vols formar part de la borsa de treball en el lleure educatiu de l'Alt Camp? Tens una oferta de feina relacionada amb el món del lleure l'educació i el camp social?

12 d’agost, Dia Internacional de la Joventut

Sabies que les persones entre 18 i 29 anys del món conformen en aquests moments la generació més nombrosa de la història?

Convocat el Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil

Un any més, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca els Premis de Civisme, entre els que s’inclou el 31è Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil. El termini per presentar projectes és obert fins al 10 d’octubre.

Ajuts a la mobilitat internacional de l'estudiantat amb reconeixement acadèmic de les universitats catalanes per al curs 2017-2018 (MOBINT 2017)

Són ajuts a l'estudiantat de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats o seleccionades per a una estada acadèmica de mobilitat, per tal de contribuir al finançament de les despeses que comporta la realització d’estudis en altres països.