OFICINA JOVE DE L'ALT CAMP
Carrer Mossèn Martí, 3
Valls 43800
De dll. a dv. de 9.00 a 14.00h
977608560
Servicios

Borsa de talleristes de l'Alt Camp

 

Què és?

És una eina que serveix per a recollir l'oferta de persones que ofereixen tallers, cursos o xerrades a la comarca de l'Alt Camp en un sol punt, per tal que els ajuntaments i/o les entitats de la comarca puguin accedir-hi i contractar les activitats que s'hi oferten.

 

Objectius:

  • Esdevenir una eina pràctica per a ajuntaments, entitats, grups de joves o persones interessades en desenvolupar activitats per a persones joves.
  • Promoure l'ocupació juvenil en l'àmbit artístic, creatiu i artesà.
  • Fomentar la posada en marxa d'activitats juvenils i de als municipis.
  • Posar en contacte joves i agents que ofereixen activitats amb possibles sol·licitants (ajuntaments, entitats...).

 

Requisits per a formar-ne part:

  • Ser major de 16 anys.
  • Viure en algun municipi de la comarca de l’Alt Camp.
  • Estar especialitzat en la temàtica del taller, curs o xerrada i tenir-ne la formació i/o experiència necessària i demostrable.
  • Comptar amb aptituds pedagògiques i/o habilitats socials per a dinamitzar grups.

Inscripcions:

Per a inscriure’s a la Borsa de talleristes cal omplir les dues fitxes que trobaràs a continuació:

Un cop omplertes, cal fer-les arribar firmades a través del correu electrònic o bé personalment a l’Oficina Jove de l’Alt Camp:

  • Correu electrònic. Enviant un correu a l’adreça joventut@altcamp.cat indicant a l’assumpte ALTA BORSA i adjuntant les dues fitxes que es demanen.
  • Personalment a l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Camp. C/Mossèn Martí, 3. Valls.

Modificació de dades i/o baixa de la borsa:

Si vols fer alguna modificació de les teves dades o donar-te de baixa de la borsa només cal enviar un correu electrònic a joventut@altcamp.cat indicant a l’assumpte:

MODIFICACIÓ DADES BORSA TALLERISTES: incloure dins el correu les dades a actualitzar.

BAIXA BORSA DE TALLERISTES: incloure dins el correu el nom i cognoms, el correu electrònic i el desig de donar-se de baixa.

 

Funcionament de la borsa:

L’Oficina Jove només gestiona i facilita les dades als ajuntaments/entitats que sol·liciten talleristes però no intervé en cap moment en el procés de contractació. Els ajuntaments o entitats que utilitzin la Borsa de Talleristes de l’Alt Camp es posaran en contacte directament amb el/la tallerista.

Es recomana a tots els talleristes que formen part de la borsa que durant la finalització de cada contractació enviïn un correu electrònic a la mateixa adreça d’inscripció de la borsa fent una petita valoració del servei ofertat: Indicant el desenvolupament de l’activitat, possibles incidències i/o propostes de millora). Així doncs es podrà fer un seguiment qualitatiu de la Borsa de Talleristes.

 

Per més informació:

Consell Comarcal de l’Alt Camp C/Mossèn Martí, 3. 43800, Valls

joventut@altcamp.cat

977608560