L’IDEAL - OFICINA JOVE DE LA GARROTXA
Plaça Clarà, 6 – 2n pis
Olot 17800
Dilluns i divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h, dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 16:00h a 20:00h.
972 28 01 44
Servicios

Noticias

SANT TOMÀS 2016. UN NOU MODEL QUE NEIX AMB ÈXIT!

Aquest any, la organització va decidir donar un tomb a la festa per tal d’aglutinar més sensibilitats, fer-la més participativa i més atractiva. Ara, un cop passat el divendres, podem dir que així va ser.

TREU EL DIABLE QUE PORTES A DINS!

Sota aquest títol, l'IDEAL-OJG i l'Associació PIM PAM PUM FOC ofereixen un taller per aprendre els secrets d'un correfoc tot fent de diable, manipulant pirotècnia amb les estrictes condicions de seguretat que regeixen aquestes pràctiques.

SANT TOMÀS 2016: LA JORNADA MÉS FESTIVA DELS ESTUDIANTS DE LA GARROTXA

El proper divendres 29 de gener es celebrarà a la Plaça Campdenmàs la festa dels estudiants, organitzada per la Comissió d'Alumnes del Consell Escolar Municipal. Una jornada festiva, propera, participativa i per a totes les edats!

TORNA LA #MARATÓ DE DONANTS DE SANG 2.0 DE CATALUNYA

Enguany, amb l’eslògan “La sort de donar sang”, perquè, t’hagi tocat la loteria, o no, tenir salut és la millor de les sorts, i salvar vides, la millors de les accions.

RECURSOS PER A ARTISTES A INTERNET (arts plàstiques i música)

Ser artista, viure del teu art i no “morir” en l’intent és possible? Dedicar-se professionalment al món de l’art sempre ha estat complicat, ara però, Internet obre nous finestres, camins i expectatives. T’expliquem de quines opcions disposes

A PUNT LA JORNADA DE DELEGATS I DELEGADES

Ja tenim a punt la 17ena edició de la jornada de delegats i delegades dels centres d'ESO i ensenyaments Postobligatoris de la comarca. Es celebrarà el proper dimecres 20 de gener.