L’IDEAL - OFICINA JOVE DE LA GARROTXA
Plaça Clarà, 6 – 2n pis
Olot 17800
Dilluns i divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h, dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 16:00h a 20:00h.
972 28 01 44
Servicios

Noticias

AJUTS PER AFAVORIR EL TALENT AUDIOVISUAL JOVE

Si esteu estudiant algun grau vinculat al món audiovisual en una de les 12 universitats catalanes o us heu graduat en aquest àmbit durant el curs 2014-2015 no us ho penseu més, opteu als ajuts comUNIca.

TALLER DE DIABLES A l'IDEAL-OJG AMB PIM, PAM, PUM, FOC!

El passat divendres al vespre uns quants joves van assistir al taller de diables que va organitzar l’IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA amb el suport de l’entitat PIM, PAM, PUM, FOC.

EL PROGRAMA "JOVES I QUÈ?!" FINALISTA ALS PREMIS ZAPPING 2016

El programa d'Olot TV, que compta amb la col·laboració de l'IDEAL- OFICINA JOVE DE LA GARROTXA ha estat escollit com a un dels tres programes finalistes en la categoria de Televisions Locals.

CANVIEM EL PUNT DE VISTA

El dissabte 27 de febrer, l'Associació de joves HJL organitza un taller per ajudar-nos a trencar amb els esterotips de les persones i la cultura africana.

SEXTING, QUAN LA DIVERSIÓ O LA BROMA ESDEVÉ UN MALSON

Alguna vegada t’has fotografiat o registrat algun vídeo amb el teu mòbil despullat/da o mig despullat/da? Has enviat aquest material a la teva parella o altres amistats com una broma o un joc?

CONTES DE SAVIESA

Sota aquest títol, l'IDEAL-OFICINA JOVE DE LA GARROTXA us ofereix la possibilitat d'aprendre tècniques i d'adquirir eines per a saber escoltar-nos i saber gestionar situacions, emocions...