L’IDEAL - OFICINA JOVE DE LA GARROTXA
Plaça Clarà, 6 – 2n pis
Olot 17800
Dilluns i divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h, dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 16:00h a 20:00h.
972 28 01 44
Servicios

TREBALL

PROGRAMES EN CURS A LA GARROTXA  

Què és més important a l’hora de trobar feina, l’experiència o la formació?

En aquest apartat hi trobarem diversos programes que estan orientats a potenciar ambdues àrees d’especial importància en la vida laboral.

El requisit per accedir a aquests projectes és estar donat d'alta al programa de Garantia Juvenil. A canvi, el jove pot realitzar gratuïtament el projecte. 

 

A continuació es mostraran els programes que es fan a La Garrotxa i en les comarques properes o que puguin resultar d'interès. 

 

FEM OCUPACIÓ PER JOVES: Per joves de 18 a 29 anys. Amb ESO, CFGM o Batxillerat. SOIL (Mas les Mates). SELECCIÓ OBERTA!

 

ACCÉS AL MÓN LABORAL: Programa de la Universitat de Vic per a joves amb CFGS o títol Universitari. Ofereix orientació i pràctiques remunerades. SELECCIÓ OBERTA!

 

SINGULAR TALENT: Programa per joves amb títol Universitari o CFGS. Ofereix avaluació del talent del jove, formació i inserció laboral. SELECCIÓ OBERTA!

 

PROJECTE ORIENTACIÓ LABORAL: Accessible a joves inscrits a Garantia Juvenil i un Certificat de discapacitat 33% o superior. Fundació ADECCO. SELECCIÓ OBERTA!

 

JOVES PEL FUTUR: Joves amb Batxillerat, Cicle Formatiu de Grau Superior o titulació Universitària. CP'AC Girona. Formació en la Creació i Gestió d'empreses.

 

Garantia juvenil

La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.
 Clica aquí per saber-ne tots els detalls i com funciona.

Si tens qualsevol dubte no t'ho pensis dues vegades i posa't en contacte amb nosaltres! Et podrem informar i orientar sobre com accedir a la Garantia juvenil.

Garantia Juvenil Apunta-thi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guia laboral juvenil "La feina de buscar feina"

guia_laboralAcostuma a ser difícil començar qualsevol projecte. Trobar les paraules exactes per redactar un text, iniciar  un curs, decidir-se entre dues assignatures.... ens costa molt més del que en un primer mom ent ens pensem. La situació es complica quan hem de pronunciar-nos sobre una qüestió que determinarà el nostre futur com, per exemple, decidir per quina formació optem i sobretot per trobar feina. Tot i que mai no ha estat fàcil, la conjuntura econòmica actual fa més complicada la nostra elecció. Ara bé, tot i ser conscients del moment econòmic en què vivim -que ni de bon tros és el mateix d'aquests últims anys- aquest no ha de una excusa ni un impediment a l'hora de trobar la nostra ocupació.

L'objectiu de la guia laboral, actualitzada el 2013, és facilitar al màxim aquesta feina de buscar feina. Currículums, cartes de presentació, entrevistes de selecció, psicotècnics... totes aquestes tècniques i eines poden esdevenir obstacles si no se'n té un bon coneixement. Per tant, el que es pretén és aconseguir que tots els joves que han d’accedir al món laboral ho facin amb el màxim de coneixement possible i també volem que la guia serveixi per a descobrir noves eines per a trobar feina o que ajudi a polir els sistemes que ja s’utilitzen.

Us podem donar la guia personalment si ens veniu a visitar al Servei de Joventut del Consell Comarcal o bé us podeu servir vosaltres mateixos i descarregar-vos-la. A més a més, si voleu us podem ajudar a l’hora de fer el vostre currículum, la carta de presentació, etc. Només cal que passeu a veure’ns i us donarem un cop de mà.