L’IDEAL - OFICINA JOVE DE LA GARROTXA
Plaça Clarà, 6 – 2n pis
Olot 17800
Dilluns i divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 20:00h, dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 16:00h a 20:00h.
972 28 01 44
Servicios

EQUIPAMENTS JUVENILS

pintura A la Garrotxa hi ha 8 espais juvenils on pots trobar-te amb els teus companys, fer activitats de les que et proposen o muntar-ne, utilitzar el material / jocs a la teva disposició, etc. Els vols conèixer?

 

 
 
 

Normativa general sobre instal·lacions juvenils

Si la teva intenció és acondicionar un terreny d'acampada o obrir una casa de colònies, hauràs de tenir present tota la legislació en matèria d'instal·lacions juvenils que trobaràs aquí:

 

Alberg de joventut

És un tipus d'allotjament econòmic, ja que no es lloga una habitació com en un hotel, sinó una plaça (llit o llitera) en alguna de les habitacions de l'alberg. Alguns, però, també disposen d'habitacions privades. A l'alberg els serveis són comuns, així que la cuina, el menjador, el bany, les dutxes... es comparteixen amb la resta d'usuaris.

No hi ha límit d'edat per anar d'alberg, tot i que hi predomina la gent jove. L'únic requisit que es demana és disposar del carnet d'alberguista

Enllaços d'interès:


 

 


Cases de colònies

Són instal·lacions normalment envoltades de natura, que es destinen a donar allotjament a grups d'infants o de joves participants en activitats educatives en el temps lliure, culturals i de lleure. En determinades ocasions, també donen allotjament a famílies o grups d'adults.

Enllaços d'interès:

 

 

Campaments juvenils i terrenys d'acampada

Un campament és un espai destinat a l'acampada de les entitats i dels grups infantils i juvenils. Estan situades en un terreny convenientment delimitat, en les quals la pernoctació es realitza sota cobert de tendes de campanya, i estan dotades d'uns equipaments bàsics (punt d'aigua i llum, lavabos).

La diferència entre un campament i un terreny d'acampada és que el terreny no té perquè disposar d'equipaments bàsics.

Els campaments juvenils i terrenys d'acampada autoritzats per la Direcció General de Joventut NO s'ofereixen per a acampades de grups, famílies i persones a títol privat.

Per poder estar en algun campament o terreny cal disposar del permís de propietari per escrit i comunicar la intenció d'acampar a l'ajuntament del municipi on està ubicat el terreny o campament en qüestió.

 

Enllaços d'interès