Unes estades professionals a Alemanya? Si disposes d'un CFGS pots!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2016 Febrero 26
El projecte MobiDUAL_Cat té com a objectiu que joves catalans amb un títol de Cicle Formatiu de Grau Superior realitzin una estada formativa remunerada i amb contracte a empreses alemanyes, que els permetrà d’obtenir l´equivalent a una titulació corresponent a una FP Dual a Alemanya.
Què busquem?
Joves fins a 29 anys que desitgin estudiar i treballar a Alemanya i que comptin amb un títol de Cicle Formatiu de Grau Superior d’alguna de les següents especialitats:
• Automoció
• Transport i logística
• Sistemes electrotècnics i automatitzats
• Manteniment electrònic
• Instal·lacions electrotècniques
• Mecatrònica industrial
• Estructures metàl·liques
• Automatització i robòtica industrial
• Educació infantil
 
Què oferim?
• Un curs de llengua alemanya impartit a Barcelona de 420 hores lectives.
• Orientació professional, formació sobre el model d’FP Dual a Alemanya, preparació intercultural i coaching.
• Presentació dels títols d´FP catalans de cada participant als òrgans competents a Alemanya pel seu estudi i emissió del pertinent certificat que reculli les equivalències amb el títol alemany corresponent, i les hores pràctiques que manquen, per convertir el títol d´FP català en un títol d´FP Dual alemany.
• Una estada de 6 mesos en empreses alemanyes situades a l’estat de Baden-Württemberg, per a realitzar les hores de contingut pràctic per a obtenir l´equivalent a una titulació corresponent a una FP Dual a Alemanya. Els participants tindran uns objectius concrets d´aprenentatge delimitats durant el procés de certificació oficial, que seran avaluats a l´empresa on faran la seva formació pràctica remunerada.
 
Quin cost té per l’alumne?
No té cost per a l’alumne. El projecte està finançat pel Fons Social Europeu- Iniciativa d’Ocupació Juvenil (Garantia Juvenil) a travès del Servei d’Ocupació de Catalunya. On es realitzaran els cursos d’alemany A les insta·lacions d’iDEA, al carrer Lucà Nº1, a Barcelona.
 
Qui coordina el projecte?
iDEA i Kite Projects són les dues entitats que gestionen el projecte, i s’encarreguen de totes les etapes del projecte des de la seva difusió i selecció de participants, passant pel procés d’orientació professional i formació d’alemany, fins tots els tràmits relacionats amb la mobilitat a Alemanya.
 
Quin és el calendari previst?
Consell Comarcal del Montsià - Oficina Comarcal de la Joventut >  > Unes estades professionals a Alemanya? Si disposes d´un CFGS pots!
 
 
M’interessa i ara què?
Envia un correu a secretaria@institutodual.org amb les teves dades de contacte, indicant a l´assumpte MobiDUAL_Cat, i es posaran en contacte amb tu.
 
Si estàs interessat/da en formar-hi part cal recordar-te que primer has de ser beneficiari/ària de la ‪Garantia Juvenil‬! Com tramitar-ho? Apunta´t aquí i t´ho expliquem!
Comentaris
AhTuey Well I truly liked reading it. This tip offered by you is very useful for accurate planning.
john service
14/04/2016
nipgk2 <a href="http://vqamurftbhwi.com/">vqamurftbhwi</a>, [url=http://sdxiretoermb.com/]sdxiretoermb[/url], [link=http://qysyfgiqvzmc.com/]qysyfgiqvzmc[/link], http://uxamebzmbyvo.com/
huhrzdklqzj
21/05/2016
E5kR5z <a href="http://niqcbjcgjsno.com/">niqcbjcgjsno</a>, [url=http://lexkzeqxyvkp.com/]lexkzeqxyvkp[/url], [link=http://zxeyqcviptpy.com/]zxeyqcviptpy[/link], http://xhmjyljxdayd.com/
vlodosmasb
26/05/2016
LGaVdR <a href="http://kirndcvgoawp.com/">kirndcvgoawp</a>, [url=http://uhfhcjjjscrc.com/]uhfhcjjjscrc[/url], [link=http://haqqwspxuxaz.com/]haqqwspxuxaz[/link], http://xjptpojyoljt.com/
dnaklszbv
27/05/2016
VtYrUX <a href="http://rpckzwxavvjh.com/">rpckzwxavvjh</a>, [url=http://jvbrppnbfqcn.com/]jvbrppnbfqcn[/url], [link=http://dietwvlgsmra.com/]dietwvlgsmra[/link], http://ayawtljmlssu.com/
cqpllu
27/06/2016
4aItce <a href="http://fycxqcqiihrs.com/">fycxqcqiihrs</a>, [url=http://pngrfodjtfnc.com/]pngrfodjtfnc[/url], [link=http://udxlaichskce.com/]udxlaichskce[/link], http://maqgkpbztctb.com/
idtrtxt
19/01/2017
Bk0seu <a href="http://zqrmdmobknci.com/">zqrmdmobknci</a>, [url=http://wczrcrjattib.com/]wczrcrjattib[/url], [link=http://lufcocpxnkpo.com/]lufcocpxnkpo[/link], http://ttzibactomga.com/
yjckhjzmz
20/01/2017

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

TORNEIG COMARCA DE FIFA20

GoOoOoOoOl! Ja és aquí la vuitena edició del campionat comarcal del rei dels videojocs futbolístics.

Formació: Les relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves

Tallers d'acompanyament emocional i interseccionalitat 24 i 31 d'octubre La Seu d'Urgell

OFICINA JOVE DEL MARESME 17 Octubre 2019

Octubre 2019 - Campanya informativa OJM

Què és un esplai? Què és un cau? Quants hi ha al Maresme? Descobreix-ho a la nova campanya temàtica del mes d'octubre!

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.