Torna Time to move 2019!

L’Oficina jove de l’Alt Urgell es suma a la iniciativa emblemàtica d'Eurodesk "Time to Move" per tal de donar a conèixer a les persones joves de la comarca les oportunitats de programes internacionals que estan al seu abast de voluntariat, pràctiques,etc.

En aquest sentit, l'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha programat les següents activitat a la seu d’Urgell dedicades a la mobilitat per a joves a Europa:

16/10/2019 i 30/10/2019. Cafè dels Idiomes. Eco la Devesa. 19.00h

El Cafè dels idiomes és un espai informal en el què persones es reuneixen per mantenir una conversa en un altre idioma. Va ser una iniciativa sorgida al 2013 per les voluntàries europees que hi havia a l’Oficina Jove, i que s’ha mantingut més enllà per persones de l’Alt Urgell.

Aprofitant que l’Oficina jove torna a acollir aquest mes d’octubre persones voluntàries internacionals, la sessió del dia 16/10 estarà enfocada a la seva coneixença: Nicolàs, d’Alemanya, Geoffrey de França, i enguany com a novetat tindrem a la Leticia, de Màlaga. El dia 23/10 a la sessió s’inclourà el joc de taula “Time to move” en anglès,  per descobrir oportunitats a l’estranger.

16/10, 23/10 i 30/10. Cinema en versió original. Gratuït. Cine Guiu. 20.30h

Amb la idea de donar a conèixer l’experiència de fer un Erasmus a través de la gran pantalla, s’han programat 3 sessions de cinema:

16/10.

20.30: Projecció “El meu camí pels Pirineus” realitzat per les qui van ser voluntàries europees a l’Oficina Jove: Dasha i Marie. Seguidament, la Dasha Lavrinenko, que actualment viu a la Seu, explicarà la seva experiència de voluntariat.

21.00: “l’Auberge espagnole”, de Cédric Klapisch (una casa de locos) VOSE. Xavier és un estudiant d’econòmiques francès que decideix fer un Erasmus a Barcelona; allà conviu amb 7 estudiants d’altres països, barrejant-se cultures, idiomes i personalitats..

23/10

20.30: “ Nueva vida en Nueva York”, tercera part de la pel·lícula L’Auberge espagnole, on narra la vida de Xavier anys més tard, amb un ritme de vida molt diferent al què va viure d’Erasmus, on es veu l’evolució del personatge, i com sempre té present el què va viure a Barcelona.

 

30/10

20:30 “Julia Ist” d’Elena Martin, explica la història de Júlia, estudiante de arquitectura que amb  21 anys decideix anar a estudiar a Berlín, un repte que l’ajudarà a conèixer-se a si mateixa.

19/10: Gimcana per descobrir oportunitats per anar a l’estranger de franc!

11.00: El tret de sortida es farà a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, però la gimcana es durà a terme per tota la ciutat. Qualsevol jove major de 16 anys podrà participar. Les entitats organitzadores de la gimcana, a més de l’Oficina Jove, són: Pirineus Creatius, Escola Oficial d’Idiomes, Associació Alba (Tàrrega)  i Associació Vibria intercultural ( Terrassa), les quals també portaran persones voluntàries internacionals per dinamitzar les proves...!

En finalitzar, es farà un pica pica internacional de recompensa!

Concurs Samarretes. Aconsegueix viatjar gratuïtament per Europa!!

A més, pots participar en el concurs de disseny de samarreta Time to move! Si tens entre 13 i 30 anys, dissenya una samarreta que representi el millor esperit de la campanya, i guanya un bitllet Interrail per Europa Global Pass que es pot fer servir durant 7 dies en un mes. També es pot guanyar una maleta de viatge Eastpak, o motxilles Eastpak. Més informació: https://contest.eurodesk.eu/

 

Informació general de la campanya: https://www.google.com/search?q=time+to+move+2019&rlz=1C1GCEU_caES821ES821&oq=time+to+move+2019&aqs=chrome..69i57j0l2j69i61l3.11591j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 

Comentaris
Hello I have a question, I want to order a item from your webshop. but i can not find it anymore on your site, it looks like this picture on this site http://item.pictures/raincoat Mail me if you are going to sell it again. I'll wait. Yours truly "Sent from my iPhone"
Margo Eklund
16/10/2019

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 15 Noviembre 2019

L’OJAU ofereix places per a realitzar pràctiques professionals per a joves a Alemanya i Itàlia Programa TLN MOBILICAT

Per tercer any consecutiu, es tornen a oferir pràctiques professionals per a joves a l’estranger des de l’Oficina Jove, programa gestionat per l’Associació ...

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 14 Noviembre 2019

NOU CANAL INFORMATIU D'OCUPACIO

Des d'Oficina Jove de la Segarra hem creat un nou canal per estar al dia de les ofertes de treball, ofertes formatives i programes d'ocupació de la Segarra ...

Les Borges analitza com funcionen les violències sexuals en els espais festius per a eradicar-les

L'Ajuntament de les Borges Blanques està duent a terme un procés de recol·lecció d’informació sobre el funcionament de les violències sexuals ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Noviembre 2019

Butlletí de Novembre - Mobilitat Internacional del Maresme

Ja pots consultar el butlletí de notícies d'aquest mes del Servei de Mobilitat Jove del Maresme.

OFICINA JOVE DEL MARESME 12 Noviembre 2019

Xerrada Amor romàntic i violència de gènere a les sèries per a adolescents

Biblioteca Pública de Cabrils, dijous 14 de novembre a les 19h.