Tercera edició d'hikari, fira de cultura japonesa.

GLUP'S 2011 Agosto 10
La mostra organitzada per l'associació Amakuni i inspirada en els festivals d'estiu típics del Japó creix amb una gran varietat d'estands.
L'associació de manga-anime i culura nipona AMAKUNI organitza la tercera edició de Hikari, una fira cultural japonesa inspirada en els festivals d'estiu japonesos, anomenats natsu matsuri. La mostra, d'entrada gratuïta, tindrà lloc el dissabte 3 de setembre al jardí exterior de la Palma de Reus, obrirà les seves portes a les 17h i les tancarà a les 23h.

A Hikari, fira de cultura japonesa, s'hi podran trobar 17 estands relacionats amb diferents vessants de la cultura japonesa: gastronomia, arts tradicionals, vestuari, jocs d'habilitat i productes del Japó a la venda. Una de les principals novetats és que enguany hi haurà un segon restaurant de cuina japonesa per ampliar l'oferta al públic, ambdós oferiran plats diferents a preus populars.

A més, a l'escenari exterior de la Palma, es faran una sèrie de demostracions d'arts marcials japoneses a càrrec de diferents dojos de Catalunyam entre altres activitats programades durant la jornada. Enguany s'utilitzarà per primera vegada l'espai de la sala polivalent per fer dues activitats obertes al públic: contes japonesos i una sessió d'iniciació a la meditació zen.

Hikari compta per tercer any amb el suport de l'Ajuntament de Reus, a més del patrocini del conegut portal web tokyoshop.es, gràcies al qual es sortejarà un lot de productes entre els visitants que facin alguna compra a Hikari.

El cartell, un homenatge al Japó.
El cartell de la tercera edició de Hikari és un homenatge al Japó, en record dels difícils moments que travessa el país des del tsunami del passat mes de març i posterior crisi nuclear que, a dia d'avui, continua en situació greu. Al cartell, un gran nombre d'icones representatives de la cultura japonesa formen el país del sol naixent i es dispersen en direcció a tots els indrets del món.

A Hikari es recaptaran fons per a la reconstrucció de les zones devastades pel tsunami gràcies a la col·laboració de Yukiko ( http://llardeyukiko.blogspot.com/ ), que intercanviarà donatius per punts de llibre amb el nom cal·ligarafiat en japonès de les persones que col·laborin en la causa.

L'any passat, la segona edició va superar els 1.000 assistents i va comptar amb la participació de 16 empreses i associacions relacionades amb la cultura japonesa. La mostra vol esdevenir un punt de trobada i difusió de les entitats del territori que es dediquen a aquesta vessant.

Comentaris
dscQGL <a href="http://dreceaqkcipi.com/">dreceaqkcipi</a>, [url=http://ofedwfsdgrop.com/]ofedwfsdgrop[/url], [link=http://gjucbqiiwwpr.com/]gjucbqiiwwpr[/link], http://fkloizrpjzmt.com/
knnunbxv
03/03/2015
hZ61bI <a href="http://uinwevyqyliz.com/">uinwevyqyliz</a>, [url=http://giuyallbbuzc.com/]giuyallbbuzc[/url], [link=http://vsxzhhtbhuec.com/]vsxzhhtbhuec[/link], http://ahpwqxdxvddv.com/
oiykegwc
12/07/2016
1RQjlE <a href="http://snezejpptrpb.com/">snezejpptrpb</a>, [url=http://oponqkcneyyh.com/]oponqkcneyyh[/url], [link=http://szlnpytqnmin.com/]szlnpytqnmin[/link], http://zbxhgrpxfvaa.com/
kdirlxks
26/11/2016
VwQDc0 <a href="http://bxkssaphrpjs.com/">bxkssaphrpjs</a>, [url=http://hfukonwaqcwl.com/]hfukonwaqcwl[/url], [link=http://izzjobdtxcjq.com/]izzjobdtxcjq[/link], http://fsxvdsugdxyx.com/
dbpleicwury
20/05/2017

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...

TALLER DE MÀRQUETING DIGITAL

Tens alguna idea de negoci o t'agradaria formar-te en comunicació i màrqueting digital?

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 19 Noviembre 2019

Tallers 25N: Autodefensa feminista / Feminisme per a homes en re-construcció

Dia internacional per a l eliminació de la violència masclista Divendres 22 de novembre, 18 a 21h La Seu d'Urgell

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 18 Noviembre 2019

Tallers Moneo - Educació familiar durant l'adolescència

El Pla de Sant Tirs 18 i 25 de novembre, de 19 a 20.30h Adreçat s a famílies amb fills i filles adolescents