Si tens entre 16 i 24 anys el Centre de Noves Oportunitats t'ajudarà a trobar la teua!

Es cerquen joves d'entre els 16 i 24 anys que vulguin canviar la seva vida, sent tu el director del canvi. Si és el teu cas deixa't informar-te. Et busquem a tu. Total que hi perds?

Consell Comarcal del Montsià - Oficina Comarcal de la Joventut >  > Si tens entre 16 i 24 anys el Centre de Noves Oportunitats t´ajudarà a trobar la teua!Aquest projecte és de la branca socioeducativa que pretén reincorporar al sistema educatiu els joves a través de diferents itineraris. A més a més, es treballen sistemèticament les competències i els valors així com també l´empoderament dels mateixos joves. Cal tindre en compte que aquest model ja funciona en països del nord d´Europa i s´obtenen uns bons resultats. 

Què fan al Centre de Noves Oportunitats?

És un espai que pretén dissenyar amb el jove el seu futur. Posar al seu abast el què necessita perquè aquest futur esdevingui una realitat. Oferir al jove acompanyament per poder centra-se en el seu projecte vital. Fomentar la identificació i la transferència de competències transversals i de base per tal d´afrontar el projecte personal amb garanties. Aconseguir l´empoderament del propi jove.

 

A qui es dirigeix?

A joves d´entre els 16 i 24 anys que hagin abandonat prematurament el sistema educatiu o que disposin com a màxim del graduat en educació secundària i que disposin del permís de treball i residència vigent, en cas d´estar en possessió de NIE, i estar inscrit al Sistema Nacional de la Garantia Juvenil.

 

Quin és l´objectiu?

Que el jove defineixi les seves inquietuds i l´equip tècnic de professionals traçarà l´itinerari i durà a terme el posterior acompanyament per tal d´assolir el pretès. Els itineraris són de retorn al sistema educatiu, itineraris laborals i itineraris formatius.

 

Per més informació:

Telèfon 977 503 063

Adreça de correu electrònic novesoportunitats@gentis.org

 

Si estàs interessat/da en formar-hi part cal recordar-te que primer has de ser beneficiari/ària de la ‪Garantia Juvenil‬! Com tramitar-ho? Apunta´t aquí i t´ho expliquem!

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 18 Septiembre 2019

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Septiembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Septiembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.