Si tens entre 16 i 24 anys el Centre de Noves Oportunitats t'ajudarà a trobar la teua!

Es cerquen joves d'entre els 16 i 24 anys que vulguin canviar la seva vida, sent tu el director del canvi. Si és el teu cas deixa't informar-te. Et busquem a tu. Total que hi perds?

Consell Comarcal del Montsià - Oficina Comarcal de la Joventut >  > Si tens entre 16 i 24 anys el Centre de Noves Oportunitats t´ajudarà a trobar la teua!Aquest projecte és de la branca socioeducativa que pretén reincorporar al sistema educatiu els joves a través de diferents itineraris. A més a més, es treballen sistemèticament les competències i els valors així com també l´empoderament dels mateixos joves. Cal tindre en compte que aquest model ja funciona en països del nord d´Europa i s´obtenen uns bons resultats. 

Què fan al Centre de Noves Oportunitats?

És un espai que pretén dissenyar amb el jove el seu futur. Posar al seu abast el què necessita perquè aquest futur esdevingui una realitat. Oferir al jove acompanyament per poder centra-se en el seu projecte vital. Fomentar la identificació i la transferència de competències transversals i de base per tal d´afrontar el projecte personal amb garanties. Aconseguir l´empoderament del propi jove.

 

A qui es dirigeix?

A joves d´entre els 16 i 24 anys que hagin abandonat prematurament el sistema educatiu o que disposin com a màxim del graduat en educació secundària i que disposin del permís de treball i residència vigent, en cas d´estar en possessió de NIE, i estar inscrit al Sistema Nacional de la Garantia Juvenil.

 

Quin és l´objectiu?

Que el jove defineixi les seves inquietuds i l´equip tècnic de professionals traçarà l´itinerari i durà a terme el posterior acompanyament per tal d´assolir el pretès. Els itineraris són de retorn al sistema educatiu, itineraris laborals i itineraris formatius.

 

Per més informació:

Telèfon 977 503 063

Adreça de correu electrònic novesoportunitats@gentis.org

 

Si estàs interessat/da en formar-hi part cal recordar-te que primer has de ser beneficiari/ària de la ‪Garantia Juvenil‬! Com tramitar-ho? Apunta´t aquí i t´ho expliquem!

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Formació: Les relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves

Tallers d'acompanyament emocional i interseccionalitat 24 i 31 d'octubre La Seu d'Urgell

OFICINA JOVE DEL MARESME 17 Octubre 2019

Octubre 2019 - Campanya informativa OJM

Què és un esplai? Què és un cau? Quants hi ha al Maresme? Descobreix-ho a la nova campanya temàtica del mes d'octubre!

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...