Les Borges analitza com funcionen les violències sexuals en els espais festius per a eradicar-les

OFICINA JOVE DE LES GARRIGUES 2019 Noviembre 13
L'Ajuntament de les Borges Blanques està duent a terme un procés de recol·lecció d’informació sobre el funcionament de les violències sexuals als espais festius del territori, amb la intenció d’eradicar-les.

Segons ha exposat la regidora de Joventut, Maricel Viladoms, d’aquesta manera, el consistori espera obtenir una diagnosi acurada que permeti abordar i fer front a una de les xacres socials que, malauradament, estan a l’ordre del dia de l’actualitat. Una vegada finalitzi aquest procés de diagnosi, que preveiem que duri tres mesos, obtindrem unes conclusions fonamentals per a poder decidir quines accions caldrà dur a terme per a ser eficients en la desaparició d’aquestes conductes.


L’Ajuntament de la capital de les Garrigues ha dissenyat tot un seguit d’actuacions i activitats per a poder recopilar aquestes dades, amb l’assessorament i la col·laboració de l’Observatori Noctàmbules (www.drogasgenero.info/noctambulas/), un projecte especialitzat en l’anàlisi de les violències sexuals en espais festius, i en l’elaboració de protocols comunitaris per a abordar-les. 

 

Així, es preveu dur a terme entrevistes a persones considerades informants clau al municipi sobre la temàtica; la publicació d’un qüestionari on-line obert a tota la població de les Borges sobre percepció i vivències de violències sexuals en espais i entorns festius; crear un grup focal amb informants clau d’anàlisi, reflexió i debat sobre la temàtica; i dur a terme una activitat d'observació participant amb dones, que consistirà en realitzar un passejada amb elles per a detectar aquells espais i elements urbans que generen percepció de seguretat, inseguretat o llibertat a les dones quan es desplacen de nit per les Borges. Finalment, també es realitzaran formacions a entitats que participen o organitzen festes al municipi.

 

La iniciativa, que es realitza conjuntament amb la regidoria de Benestar Social, ja ha dut a terme aquest octubre la primera trobada del grup motor impulsor d’aquest procés, que serà l’encarregat de concretar les tasques relacionades amb la programació, el públic objectiu, el mapa d’agents del municipi, la coordinació i les estratègies de difusió del protocol. Finalment, la regidora ha indicat que s’anirà informant de les activitats relacionades amb aquesta diagnosi, amb la voluntat d’animar a tota la població que ho desitgi a participar-hi.

Comentaris
Hello I have a question, i see a lot of products in this webshop http://bit.ly/remoutcontrolitems34 that you also sell in your shop. But there items are 59% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, i hope you can help me! Sincerely "Sent from my iPhone"
Murray
18/11/2019
Hi I have a question, i see a lot of items in this webshop http://bit.ly/bikeitem653563 that you also sell in your store. But there products are 31% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs,is it the quality or something else, i hope you can help me! Regards "Sent from my iPhone"
Rico Broderick
18/11/2019

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Diciembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Diciembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Noviembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.