Jornada 'Ampliem horitzons'

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 2019 Septiembre 18
Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició saludable

Dissabte 5 d’octubre tindrà lloc la jornada ‘Ampliem horitzons’, organitzada per l’ajuntament de Valls de Valira, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el refugi Ras de Conques.

La jornada, que té l’objectiu de fomentar la participació de joves i generar propostes d’oci alternatiu i saludable, tindrà lloc al refugi Ras de Conques (Ars), que vol esdevenir un lloc privilegiat de dinamització comunitària del municipi. Compta amb el suport de l’EMD d’Ars.

La jornada s’inicia a les 10.15h del matí amb un taller de ioga a la natura. A les 11.30h tindrà lloc el , en el que Mertixell Fusté i Xavier Sala (@viatjant_amb_mexa) compartiran els aprenentatges assolits en els seus viatges per Àsia i les experiències viscudes en el marc de plataformes que faciliten viatjar amb pocs diners, com workaway i couchsurfing. Es tracta, doncs, d’un taller per afavorir la mobilitat internacional. A les 12.15h tindrà lloc un taller de nutrició saludable de preparació per al canvi d’estació.

Donada la gran extensió del municipi i dispersió dels nuclis de població, s’habilitarà un servei gratuït de taxis des de la Seu, el qual també podrà ser utilitzat per joves de la resta de la comarca.

Les inscripcions a la jornada i a tots els tallers són gratuïtes, tot i que les places són limitades.

Per a més informació i inscripcions: efuster@ccau.cat / 973 35 56 08


 

 

Comentaris
BÉ BÉ !!!! Això és una transformació de la vida! Em dic Alerick Paul, sóc del Regne Unit. A causa d'una anàlisi financera específica, el contracte que estava manipulant el mes passat no va sortir del previst. Així que vaig decidir obtenir un préstec, però mai es va aprovar a causa del meu mal punt de crèdit. Fa uns dies, va venir una senyora de la meva organització i em va parlar de l’EMPRESA DE préstec COOPERATIU DE METDODIST LIMELIGHT en línia amb una taxa d’interès baixa del 2% i un millor calendari de pagaments. I em va dir que l’havien enganyat unes quantes vegades fins que va ser derivada a l’EMPRESA DE préstecs en cooperació de METODIST LIMELIGHT. Llavors vaig contactar amb ells a metodistcooperativeloan@gmail.com i em van donar el préstec estic molt contenta.
MRS KATHY HALL
18/09/2019
Hello I just want to say what a lovely site you have!. I am a regular customer of your store. I had visited your store last month, and I saw a very nice item i wanne order. But I have a question! today I wanted to order it, but can not find the item anymore in your webshop. The product looks like this picture http://item.pictures/printing i hoop you sell it soon. I'll wait. greetings "Sent from my iPhone"
Julian Rymill
20/09/2019

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Diciembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Diciembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Noviembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.