«Integrals Ulldecona», assessorament i formació per facilitar l’accés al mercat laboral

Estàs buscant feina però encara no has trobat la teva oportunitat? o bé vols reprendre els estudis i no saps com? A Ulldecona 20 joves beneficiaris de la Garantia Juvenil podran formar part d'aquest programa!
Des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya s’impulsa una línia de subvencions, anomenada Programes Integrals – Garantia Juvenil, adreçada a les persones de menys de 30 anys que, per circumstàncies diverses, necessiten un procés de reflexió i d’orientació per redirigir les seves trajectòries educatives i/o professionals. El programa s’emmarca dins les iniciatives de segones oportunitats o noves oportunitats recomanades des de la Unió Europea. El seu objectiu és que joves que no treballen ni estudien, rebin una oferta d’ocupació de qualitat, de formació, o bé puguin realitzar un període de pràctiques en un termini de 4 mesos després d’haver acabat l’educació formal o d’haver-se quedat en situació de desocupació. El programa ofereix, en tres etapes diferents, serveis d’orientació i tutorització, formació i adquisició d’experiència professional. 
 
En el cas d’Ulldecona, es realitzarà un pla de treball d’onze mesos. Durant la primera fase (2 mesos), es realitzaran entrevistes personals i treballs grupals per tal de conèixer les persones usuàries i definir fulls de ruta individuals per a tot el procés. A partir d’aquí s’iniciarà la segona fase, amb una durada de 7 mesos. Alguns joves podran anar directament al mercat laboral i altres podran optar per reprendre els estudis o formar-se mitjançant Certificats de professionalitat de l’àmbit del Comerç i de l’Hostaleria. Tots ells seguiran rebent el suport directe de la persona que els tuteli, de manera més o menys intens en funció del seu full de ruta (pot arribar a ser intensiu en el cas de les persones que hagin de completar els seus estudis secundaris o preparin proves d’accès a cicles de grau mitjà o superior). Una vegada finalitzada la segona fase, s’iniciarà la darrera, de 2 mesos, en que es marcaran els passos a seguir en el futur i els objectius personals a curt, mitjà i llarg termini per acabar el treball dels mesos previs.
 
El Programa pot atendre fins a 20 joves beneficiaris del Sistema de Garantia Juvenil. Si esteu interessats o coneixeu algú que li pugui interessar, us podeu posar en contacte amb el Servei d’Orientació Laboral de l’Ajuntament d’Ulldecona (a la Casa de Cultura – 977 720 009) o al Punt d’Informació Juvenil (al Casal Jove – 977 573 348).
 
El programa permetrà, a més, contractar una persona per fer les tasques d’assessorament, orientació i tutorització dels jóvens beneficiaris del mateix. El contracte que s’ofereix és d’onze mesos i va dirigit a persones amb amb formació superior, amb habilitats comunicatives i docents elevades, amb molta empatia i capaç de guiar els jóvens tant en la definició del seu full de ruta personal com en la seva execució. Es valorarà l’experiència en projectes educatius, gestió de grups, monitoratge infantil i juvenil, també en orientació laboral i altres ocupacions o competències relacionades amb el pla de treball, també el coneixement de l’anglès i d’eines i aplicacions informàtiques, tant per a la gestió del projecte com per a la docència.
 
Si estàs interessat/da en alguna d´elles cal ser primer beneficiari/ària de la ‪Garantia Juvenil‬! Com tramitar-ho? Apunta´t aquí i t´ho expliquem!
 
 
Comentaris
6Jv9qv <a href="http://dakkfivwoiyl.com/">dakkfivwoiyl</a>, [url=http://tsepeatwzqbt.com/]tsepeatwzqbt[/url], [link=http://rapcoaqkdaeh.com/]rapcoaqkdaeh[/link], http://obcbprgkyauy.com/
eseyecwtpyd
25/05/2016
qdo5T5 <a href="http://awmhanqhennf.com/">awmhanqhennf</a>, [url=http://ooszwmyeyoca.com/]ooszwmyeyoca[/url], [link=http://limwqodgxluv.com/]limwqodgxluv[/link], http://fqiwkokhxdnq.com/
mevyrtidk
08/07/2016

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Diciembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Diciembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

Garantia Juvenil. Vols ser beneficiari/a ? T'ho posem fàcil!!!

Busques un curs de formació?. Un programa de mobilitat internacional?. Has trobat una oferta laboral que et demanen ser de la GJ? O ets jove emprenedor/a ...