ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Servei d'orientació laboral

Estas cercant feina? vols ajuda en l'elaboració del currículum? Cerques cursos de formació ocupacional? No ho dubtis vine a veure'ns i consulta el nostre taulell d'anuncis.

Ajuts municipals per a persones emprenedores i empreses que contractin persones joves de granollers.

Aquestes mesures formen part del pla de xoc aprovat per unanimitat per l'Ajuntament per fer front als efectes de la crisi.

Una Colla de Maixants, el nou programa de ràdio per als joves de la Conca produit per l'Oficina Jove

L'Oficina Jove de la Conca va encetar la setmana passada la producció del programa Una Colla de Maixants, un programa informatiu adreçat als joves de la comarca que s'emetem alhora a les sintonies de les emissores municipals: Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio.

OFICINA JOVE DEL BAIX EBRE 04 Octubre 2013

TALLER

Tallers: "EFECTE ESTIGMA" Els efectes del cànnabis a la salut mental. Impartits per experts en salut mental de la FPMTE (Fundació Pere Mata Terres de l'Ebre) Per commemorar la setmana de la salut mental