ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

OFICINA JOVE DE LA SELVA 18 Octubre 2013

"Hi ha oportunitats, cal buscar-les i perseguir-les" Generació canvi. Entrevista a Marc Bernada

Marc Barnada Rius. 23 anys. Fill de la Cellera de Ter però actualment viu a Koblenz (Alemanya). És enginyer tècnic en informàtica de Sistemes i té un màster Erasmus Mundus en Visió i Robòtica. Les seves aficions són viatjar, llegir, el cinema i programar.

OFICINA JOVE DE LA SELVA 18 Octubre 2013

Anem a Fires? TornaBé 2013

El dissabte 26 d'octubre des de les àrees de Joventut de la zona Selva Sud (Breda, Riells i Viabrea, Sant Feliu de Buixalleu, Hostalric, Fogars de la Selva i Massanes), s'ha organitzar un autobús que porti i reculli els joves interessats a anar a Fires de Girona

OFICINA JOVE DE LA SELVA 18 Octubre 2013

Botifarrada jove i gimcana nocturna a Anglès

Botifarrada jove i gimcana nocturna per el Remei d'Anglès Imprimeix

Nacional 17 Octubre 2013

Tot el que has volgut saber sobre les beques però mai ningú no t’ha explicat

El Consell de la Joventut de Barcelona, publica una nova guia de recursos per tal de proporcionar a les persones joves de la ciutat de Barcelona la màxima informació per a facilitar el seu procés d’emancipació amb garanties.