ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 23 Octubre 2013

Oberta la convocatòria dels X Premis d’Educació en el Lleure

La Fundació Lluís Carulla convoca aquests guardons que reconeixen projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu dins l’àmbit de l’educació social i del lleure. Joventut dota amb 4.000 euros al millor projecte juvenil

Nacional 21 Octubre 2013

T'HO EXPLIQUEM - Les cinc FAQ dels SIJ d'aquest mes.

Què és allò que t'interessa, que t'inquieta, que et preocupa? Des d'aquí et donem a conèixer part de la feina dels Serveis d'Informació Juvenil de tot Catalunya.

Un món d'oportunitats!

Estàs pensant fer una estada a l'estranger? A quin país? La Xarxa de Punts d'Informació Juvenil de Barcelona i l'Oficina Jove de Calàbria t'oferim el cicle "Un món d'oportunitats" amb xerrades especialitzades per països per conèixer les opcions per treballar, estudiar, fer un voluntariat..

OFICINA JOVE DE LA SELVA 18 Octubre 2013

Comença el projecte Educatiu-Laboral Brigada Jove a Amer

Comença el projecte Educatiu-Laboral Brigada Joveque porta a terme l’Ajuntament per tal de permetre als joves poder tenir un contacte amb el mercat de treball en un entorn proper.