ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Nacional 28 Octubre 2013

Convocatòria de subvencions a les empreses x inserció laboral de col·lectius en risc d’exclusió social

La lluita contra la pobresa i l’exclusió social és essencial per garantir l’equitat i avançar cap a una societat més justa, cohesionada i amb igualtat d’oportunitats per a totes les persones, i alhora és un factor necessari per a la recuperació econòmica.

Nacional 28 Octubre 2013

Concurs de fotografia "Mobility in the Mind!"

EYCA (l'Associació Europea del Carnet Jove) us convida a participar en el seu concurs de fotografia: "MOBILITY IN THE MIND". Podeu participar enviant les vostres fotografies fins al 31 d'octubre. No us ho perdeu!

Bus de nit a Fires de Girona

Del 25 d’octubre al 2 de novembre, durant 5 nits, s’han organitzat i coordinar 8 rutes de transport de nit que uneixen en transport públic els municipis de la comarca amb la ciutat de Girona.

Nacional 23 Octubre 2013

Euromediterranean Youth Meeting 2014

La Direcció General de Joventut convida a la participació de joves procedents de tota la regió Euromediterrània a la Trobada de joventut que es realitzarà del 7 a l’11 d’abril de 2014 a la ciutat de Barcelona.