ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

Escapa't a la neu amb la Xanascat

Arriba el fred, els primers flocs i l''ESC...apa't a la neu! La Xanascat t'ho posa ben fàcil, amb dues opcions per escollir.

OFICINA JOVE DE LES GARRIGUES 19 Noviembre 2013

Trobada de Regidors de les Garrigues

Els regidors i el conseller comarcal de joventut de les Garrigues analitzen les necessitats dels joves de la comarca per establir-ne les prioritats.

Nacional 18 Noviembre 2013

PROU AL CIBERODI

Per aturar el discurs que promou l’odi contra determinats col•lectius més vulnerables i/o persones de forma individual a les xarxes socials, el Consell d’Europa està desenvolupant la campanya “No hate speech movement”, per a tota la població però especialment adreçada a la joventut.

Nacional 18 Noviembre 2013

Inaugurada l’exposició amb els projectes d’artistes seleccionats a l’Art Jove 2013

La Fundació Antoni Tàpies, acull des del dijous 14 i fins al 13 de desembre Fuga: variacions sobre una exposició, que presenta els treballs de creació, edició, educació i investigació dels seleccionats en la convocatòria Art Jove 2013 de la Sala d’Art Jove, de la Generalitat de Catalunya.