ACTUALITAT

Nacional 04 Marzo 2016

Reivindica't en el Dia Internacional de les Dones!

Cada 8 de març es commemora el Dia Internacional de les Dones i s’organitzen actes arreu del territori: alguns d’institucionals però també una bona colla que promouen entitats i associacions. Des del Jove.cat ens hi sumem i us onvidem a fer el mateix, allà on sigueu

Nacional 09 Febrero 2016

Internet més segura: responsabilitat, respecte i seny

Avui 9 de febrer és el Dia de la Internet més segura (Safer Internet Day, #SID) a tot el món. L’objectiu principal és promoure l’ús responsable i segur d’Internet i les noves tecnologies, especialment entre nens i adolescents. I vosaltres, ja navegueu amb seguretat?

OFICINA JOVE DE LA NOGUERA 25 Noviembre 2013

Albesa i Térmens se sumen al Programa Nereu d'exercici físic i alimentació saludable

Un total de nou famílies d'Albesa i quinze de Térmens participen en el programa Nereu, que promou l'exercici físic i l'alimentació saludable entre infants i joves de 6 a 12 anys amb sobrepès i amb hàbits sedentaris.

Nacional 25 Noviembre 2013

ODISSEU: programa per al retorn i la inserció laboral de joves al medi rural

jornada “Talent jove també, a les empreses rural de la Catalunya Central”, organitzada pel Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central, l’Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya i amb la col·laboració d’Empresaris del Solsonès.

OFICINA JOVE DE LES GARRIGUES 24 Noviembre 2013

Visita dels alumnes de la UEC

El passat 20 de novembre els alumnes de la UEC de les Borges van participar en un taller a l'Oficina Jove durant la seva visita a les instal·lacions.

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 22 Noviembre 2013

COMMEMORACIÓ DEL DIA MUNDIAL DE LA LLUITA CONTRA LA SIDA

L'Oficina Jove i l'Associació Antisida de Lleida realitzen diverses activitats i fan difusió dels serveis que ofereixen el públic per tal de prevenir malalties de transmissió sexual com el VIH Sida, i afavorir la desestigamització de la malaltia.