GimK Challenge

Els i les adolescents, amb la #GimKchallenge més combativa contra rumors i prejudicis!

Atenció intrèpids. Arriba la GimK Challenge, una gimcana per equips de cinc joves d'edats entre 14 a 17 anys, que es portarà a terme passant pels diferents serveis i recursos juvenils de cadascú dels 10 districtes de la ciutat. L'objectiu dels participants és aconseguir passar una sèrie de proves sobre les 8 temàtiques de consulta més freqüent (salut, mobilitat, acadèmic, territori, oci i lleure/cultura, treball, turisme i associacionisme), així com 2 proves més que es faran igual a nivell de ciutat (que poden estar o no vinculades amb l'àmbit temàtic de les preguntes). Els equips tenen del 6 a 20 d'abril per realitzar les diferents proves i completar el seu llibret de participació. Aquells equips interessats poden anar a la Big Challenge el 20 d'abril. En aquest acte de cloenda es lliurarà tant els premis de districte com de ciutat i s'aprofitarà per visualitzar l'activitat. La GimkChallenge és una activitat organitzada conjuntament entre els diferents serveis del Departament de Joventut.

Per més informació a web!​

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!