EN MARXA LA 3A ESQUIADA JOVE COMARCAL

Per tercer any consecutiu es durà a terme una esquiada jove a l'Estació de Boí Taüll
El DILLUNS 4 de MARÇ s'ha organitzat la 3a Esquiada Jove Comarcal. Es tracta d'una sortida a l'estació d'esquí de Boi Taüll Resort, oberta a tots els joves de la comarca de 12 a 29 anys, que vol apropar els esports d'hivern i de neu a la població jove. L’objectiu és gaudir d'una activitat oberta en un dia de lliure disposició de l'institut, millorant així la cohesió social entre les i els joves de diferents edats i municpis.
 
Gràcies a la col·laboració del sector públic i privat (Consell Comarcal, ajuntaments locals, Boí Taüll Resort, GERCES i altres entitats), que ha facilitat el transport, la tramitació de forfets, les assegurances i el material de lloguer, el preu per a aquest any és de 3€. El termini d’inscripcions s'ha fixat pel DIMECRES 27 de FEBRER.
 
Com cada any, si hi ha demanda suficient hi hauria l'opció de fer alguna classe d'iniciació o nivell mitjà.
 
LA 3A ESQUIADA JOVE JA ÉS AQUÍ, SOM-HI!
 
 
Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!