Els joves de Lloret s'impliquen per millorar el comerç local

OFICINA JOVE DE LA SELVA 2015 Enero 27
Aquest cap de setmana va tenir lloc la primera hackató d’emprenedoria i innovació amb la participació de 13 joves i 4 comerços de Lloret de Mar.
Divendres dia 23 a les 20h arrencava la primera hackató d’emprenedoria i innovació al Puntet de Lloret de Mar. Els joves tenien 24h per donar resposta, en forma de propostes, als diferents reptes plantejats per quatre establiments del municipi. Acompanyats per Josep Lluís Sanchez Brugarola, expert en conducció de grups en temes de creativitat i innovació, els joves varen conèixer diferents tècniques que els van ser útils per anar treballant i desenvolupant lesseves propostes alhora que ho feien d’una manera lúdica.
 
El format d’aquesta activitat és molt complert i nou, atès que combina formació i lleure d’una manera col·laborativa i participativa en un entorn real, tutoritzat i motivador. Al mateix temps els joves poden desenvolupar les seves competències comunicatives, de treball en equip, relacionals i d’empatia. Per altra banda els comerços reben, entre altres coses, un paquet de propostes de millora realistes, trencadores i personalitzades pel seu establiment des d’una mirada totalment nova. En aquesta activitat es dóna el guanyar-guanyar i, a més, ambdues parts contribueixen en el reconeixement del talent jove i a la millora de la identitat i cohesió de la comunitat.
 
 
Aquesta hackató d’emprenedoria i innovació és una iniciativa de l’Oficina Jove de la Selva i del Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal de la Selva, amb la col·laboració de El Puntet i de l’Associació de Comerciants de Lloret de Mar.

 

 

Comentaris
4mFRcr <a href="http://cdodxfviyuhq.com/">cdodxfviyuhq</a>, [url=http://etwqhxlvenmg.com/]etwqhxlvenmg[/url], [link=http://vvdxywkpdhok.com/]vvdxywkpdhok[/link], http://cmykfbspxzfm.com/
kmsdsihppe
13/05/2016
ZxySF0 <a href="http://cetpcsotxdpl.com/">cetpcsotxdpl</a>, [url=http://xjzwlxqaafxh.com/]xjzwlxqaafxh[/url], [link=http://hlpoufwjailm.com/]hlpoufwjailm[/link], http://onaffwydtdvu.com/
brkznpvdx
13/05/2017

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Diciembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Diciembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Noviembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.