El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 2019 Octubre 11
El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones joves

Amb la introducció de la Garantia Juvenil en el marc de la Unió Europea, es reconeix la problemàtica de l’atur entre les persones joves com un factor de risc per al conjunt dels països i la necessitat de prendre mesures específiques al fràgil mercat laboral dels joves. Un mercat de treball caracteritzat per xifres d’atur que dupliquen a les dels adults i que, a més, reflexen un problema major que és de la subocupació i la pobresa.

Molts joves es veuen abocats a trobar dificultats a l’accés del mercat laboral, especialment aquells entre els 16 i els 24 anys, que intenten entrar per primera vegada al mateix i pateixen transicions llargues de l’escola al treball que els indueix al desànim i la innactivitat.

En aquest sentit, el Servei d’Ocupació de Catalunya atorga al Consell Comarcal del Montsià, en data 9 d’octubre, una subvenció de 55.000 euros per a la contractació de cinc persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil amb un contracte de treball en pràctiques per un període de sis mesos a jornada completa.

La subvenció atorgada és elegible en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, del Fons Social Europeu dins de l’Objectiu Temàtic 8, l’Eix Prioritari 5, la Prioritat d’Inversió 8.2, la mesura 8.2.4.2 i la categoria d’intervenció 103 amb un cofinançament del 91,89%.

El Programa d’Experiències Professionals per a l’Ocupació Juvenil a Catalunya (JENP 2019) està subjecte a la Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny, per la qual s’obre la convocatòria i a l’Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de la Garantia Juvenil a Catalunya.

El Consell Comarcal del Montsià ha publicat al tauler de la seu electrònica del web www.montsia.cat l’anunci del procés de selecció, i les persones joves interessades s’hauran d’adreçar a l’Oficina de Treball dell Montsià per postular la seva candidatura.

Consulta els perfils de l’anunci aquí.

Comentaris
Hey I have a question, I want to order a product from your store. but i can not find it anymore on your site, it looks like this picture on this site http://item.pictures/baseballcap Mail me if you are going to sell it again. I'll wait. greetings "Sent from my iPhone"
Margo Pruett
13/10/2019
Hello I have a question, I have received my order but you have sent me the wrong item. as you can see here on this photo, http://item.pictures/wrongorderitem Please help me, i will sent the order back to you. i just want the good order. Yours sincerely "Sent from my iPhone"
Salvatore
05/11/2019
Hey I have a question, i see a lot of products in this webshop http://bit.ly/SurveillanceSystem23 that you also sell in your store. But there items are 58% cheaper, well my question is what is the difference between your shop and theirs, is it the quality or something else, i hope you can help me! greetings "Sent from my iPhone"
Stewart Horder
13/11/2019

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.

TALLER: DESPERTADOR D'INQUIETUDS

Quines són les teves motivacions i els teus reptes? Com afrontar-los? T’agradaria descobrir quines són les teves motivacions, interessos, reptes... ...

TALLER DE MÀRQUETING DIGITAL

Tens alguna idea de negoci o t'agradaria formar-te en comunicació i màrqueting digital?

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 19 Noviembre 2019

Tallers 25N: Autodefensa feminista / Feminisme per a homes en re-construcció

Dia internacional per a l eliminació de la violència masclista Divendres 22 de novembre, 18 a 21h La Seu d'Urgell

OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 18 Noviembre 2019

Tallers Moneo - Educació familiar durant l'adolescència

El Pla de Sant Tirs 18 i 25 de novembre, de 19 a 20.30h Adreçat s a famílies amb fills i filles adolescents