Dia internacional de la joventut

EL CAU D'ALMACELLES 2010 Agosto 12
El Dia Internacional de la Joventut és una bona oportunitat per reflexionar sobre el paper de cada un per afavorir el canvi de paradigma cultural que ajudarà a créixer en plenitud els joves.
Segons un estudi recent de l’Observatori de la Joventut, l’atur juvenil és del 28%, quan el de la població en general no arriba al 20%.
La retribució mensual entorn dels 1000€, és una quantitat que està cada vegada més homogèniament distribuïda amb independència del nivell formatiu del Jove.
Amb aquestes condicions, les possibilitats d’independitzar-se de la família són mínimes.
L’estancament econòmic provoca un tap generacional que dificulta l’ascens, fins i tot a l’elit més ben preparada dels joves.
Ser jove avui no és fàcil, i menys havent estat educats en la societat de consum, cosa que equival a creure que la felicitat es troba en el fet de posseir.
La conclusió d’aquest estudi es basa en que només els joves assoliran un equilibri personal madur si integrem models d’austeritat, de realització personal des del treball, de satisfacció per l’esforç ben orientat.
El Dia Internacional de la Joventut és una bona oportunitat per reflexionar sobre el paper de cada un per afavorir aquest canvi de paradigma cultural que ajudarà a créixer en plenitud els joves.
Comentaris
qKjJl1 <a href="http://ubalkqhdekvo.com/">ubalkqhdekvo</a>, [url=http://tnqygssoeigw.com/]tnqygssoeigw[/url], [link=http://rkxlplnwmibh.com/]rkxlplnwmibh[/link], http://lnnabukbxmzd.com/
oicimyip
15/03/2015

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Septiembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Septiembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.

TORNA L'Ideal-OJG!

L'Ideal-OJG obrirà les seves portes al nou curs a partir del dia 16 de setembre!

OFICINA JOVE DEL MARESME 10 Septiembre 2019

Ja és aquí el Butlletí de Setembre de Mobilitat Internacional!

Ja pots consultar el butlletí del mes de setembre del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme! Ofertes de feina, voluntariat... fes-li un ...