Curs monitoratge de lleure 2a quinzena de la Xarxa Montsià Jove

Tens els 18 anys complerts? Estàs vinculat al món del lleure o t´agradaria formar-ne part? Ara és el moment d´apuntar-te al curs de monitor/a de lleure. Què no saps on? Ni com ho has de fer? Segueix llegint sortiràs de dubtes.

El curs de monitoratge de lleure és un programa de formació adreçat a totes aquelles persones que estiguin interessades en formar-se en el camp del lleure. La durada de la formació, en base a l´Ordre BSF/196/2013, de 2 d´agost, és de 310 hores, i inclou les següents etapes:

Una etapa teòric-pràctica de 150 hores de duració que inclou tres mòduls formatius:Consell Comarcal del Montsià - Oficina Comarcal de la Joventut > Formació > Curs monitoratge de lleure 2a quinzena de juliol

MF1866_2 (M1) Activitats d´educació en el lleure infantil i juvenil
MF1867_2 (M2) Processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil
MF1868_2 (M3) Tècniques i recursos d´animació en activitats de lleure

 

S´imparteix en la modalitat semi-presencial, 100 hores de manera presencial i 50 hores a l´aula virtual. Aquestes hores d´e-learning l´alumne les pot realitzar dins del seu ritme d´aprenentatge de des la primera setmana del curs fins un mes després de l´última sessió presencial del curs.

Una etapa pràctica i memòria que consta de 160 hores de treball educatiu en un centre educatiu de lleure que tingui conveni amb l´Escola de l´Esplai de Tarragona. L´Escola pot informar, si es demana, dels llocs per a poder realitzar les pràctiques amb els quals té conveni, però la recerca del centre va a càrrec de l´alumnat.

Al finalitzar les pràctiques s´ha de presentar la memòria de les mateixes d´acord amb el guió establert per l´Escola de l´Esplai de Tarragona. 

Un cop superat tot el procés acadèmic s´obté el diploma i carnet de monitor/a d´activitats de lleure infantil i juvenil que atorga la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

+Info web Escola de l´Esplai de Tarragona

Nota:

 

  • El curs de monitoratge de lleure es complementa amb els tallers de la Caixa d´Eines que són totalment gratuïts. Dins de la formació Montsià Jove trobaràs més informació sobre aquests.
Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Formació: Les relacions afectives en el marc de la intervenció social amb joves

Tallers d'acompanyament emocional i interseccionalitat 24 i 31 d'octubre La Seu d'Urgell

OFICINA JOVE DEL MARESME 17 Octubre 2019

Octubre 2019 - Campanya informativa OJM

Què és un esplai? Què és un cau? Quants hi ha al Maresme? Descobreix-ho a la nova campanya temàtica del mes d'octubre!

OFICINA JOVE DEL MARESME 15 Octubre 2019

CURS GRATUÏT A MATARÓ - GARANTIA JUVENIL

El proper 21 d'octubre s'inicia un curs gratuït d'auxiliar d'ajuda a domicili: ajuda psicosocial a persones amb dependència, a Mataró.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

Concurs Calendari Montsià Jove 2020

Comença la tercera edició del Concurs d'Instagram de l'Oficina Jove del Montsià! Participa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 11 Octubre 2019

El Consell Comarcal del Montsià contractarà a cinc persones joves en pràctiques beneficiàries de Garantia Juvenil

El Consell Comarcal del Montsià rep una subvenció en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020 per a la contractació de persones ...