Comença el projecte Educatiu-Laboral Brigada Jove a Amer

OFICINA JOVE DE LA SELVA 2013 Octubre 18
Comença el projecte Educatiu-Laboral Brigada Joveque porta a terme l’Ajuntament per tal de permetre als joves poder tenir un contacte amb el mercat de treball en un entorn proper.

Comença el projecte Educatiu-Laboral Brigada Joveque porta a terme l’Ajuntament per tal de permetre als joves poder tenir un contacte amb el mercat de treball en un entorn proper.

El projecte consta de 3 mòduls:
 
1. MÒDUL FORMATIU basat en el model per competències professionals; aquells coneixements, capacitats, habilitats, destreses i comportaments laborals considerats en un sentit molt àmpli, que es posen en joc en l'execució de l'activitat laboral.
La formació s'ha distribuit en 12 h on es treballarà per la indentificació de competències i la definició del projecte professional, així com les competències bàsiques i transversals.
L'objectiu d'aquest model es que els joves recuperin els seus propis recursos i puguin transferir-los i posar-los en pràctica en el desenvolupament d'una ocupació determinada.
 
Aquesta intervenció implica treball en equip i reunions setmanals amb el cap de brigada per avaluar feines fetes i les pendents de realitzar i avaluar el seguiment dels joves a través de diccionari per competències.
 
2. MÒDUL DE TREBALL les principals tasques a desenvolupar per els joves són el suport a la brigada municipal realitzant tasques de: pintura ,manteniment dels equipaments municipals, suport a la organització i realització d’esdeveniments socioculturals, neteja de vies públiques, jardins i zones verdes, treballs de jardineria i realització d’ encàrrecs per a les oficines municipals.
 
3. MÒDUL DE REVISIÓ; s'avalurà amb el jove les competències adquirides, les formacions per part del jove i dels tècnics i l'avaluació tècnica de les prinicipals dificultats i propostes de millora.
Comentaris
Major thanks for the article post.Really looking forward to read more. <a href="http://bash.im/">bash.im</a>
bash.im
10/05/2014
XmtzSQ Im grateful for the blog.Really thank you! Cool.
matzcrorkz
03/08/2014
VVqeM7 Very informative post.Thanks Again. Awesome.
crorkz
04/08/2014
RIPkX4 <a href="http://iezpjnqcafdm.com/">iezpjnqcafdm</a>, [url=http://urgsropksntj.com/]urgsropksntj[/url], [link=http://uzfzolbkrlke.com/]uzfzolbkrlke[/link], http://unincsjsmivj.com/
atlthrriw
30/08/2016

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Per nadal, marxem uns dies de vacances !!

L'Oficina Jove de Calàbria se'n va de vacances del 23 de desembre a l'1 de gener 2020.

OFICINA JOVE DEL MARESME 03 Diciembre 2019

Inscripció a les proves específiques d’accés a ensenyaments esportius

Fins a l’11 de desembre, per a 8 esports a diversos nivells.

OFICINA JOVE DEL MARESME 02 Diciembre 2019

SALES D'ESTUDI A MATARÓ - GENER 2020

Ja pots consultar els equipaments i horaris disponibles!

OFICINA JOVE DEL MARESME 29 Noviembre 2019

Campus tecnològic de Nadal - Xnergic Tecnocampus

Nadal 2019 - Adreçat a joves de 12 a 18 anys

XERRADA: AJUDES I ACCES A L'HABITATGE PÚBLIC

Quins ajuts hi ha? En aquesta xerrada podreu conèixer els ajuts en matèria d’habitatge i com es poden sol·licitar.