Campanya In-forma't 2019

Del 28 de gener al 2 d'abril, torna l'In-forma't. Activitats per trobar el teu itinerari acadèmic. Si tens dubtes sobre si fer un grau o un cicle… Si no tens ni idea de què estudiar i “vas molt perdut/da”… L’In-forma’t és per a tu!

Què t’ofereix la campanya In-forma't 2019?

 

SESSIONS INFORMATIVES

A càrrec de professorat, i experts i expertes acadèmiques sobre les vies d’accés, el pla d’estudis, les sortides professionals…Sessions sobre més de 30 famílies professionals de cicles formatius

-Sessions sobre 27 graus universitaris

-Xerrades, tallers i jornades vinculades al món acadèmic: el Treball de recerca, els PFI, la Selectivitat, màsters i beques, homologació d’estudis…

TROBADES ENTRE ESTUDIANTS “DE TU A TU”

-Vols cursar el proper any un grau, un cicle o altres estudis i t’inquieta? No li donis més voltes i parla amb joves estudiants que cursen allò que t’agrada!

 VISITES “EXPLORA” A EMPRESES I ENTITATS

-Saps de què vols treballar? Coneixes els perfils professionals que pots trobar en una mateixa empresa? Ara tens l’oportunitat de preguntar tot allò que t’interessa a professionals en el seu lloc de feina.

 ACTIVITAT PER A FAMÍLIES “FILL/A S’ACABA L’ESO. I ARA QUÈ FEM?”

Un espai d’informació i assessorament dirigit a les persones que exerceixen el rol de pare, mare o tutor/a, on poden conèixer el sistema educatiu actual i com acompanyar adolescents en el moment de presa de decisions.

 

SESSIONS SOBRE ESTUDIS POST-OBLIGATORIS PER A GRUPS-CLASSE

A demanda dels centres educatius. Per a més informació, contacteu-nos!

 

L'Oficina Jove de Calàbria acollirà durant el mes de febrer les següents activitats...no et quedis sense plaça i inscriu-te aquí

 

-Dimecres dia 6 de febrer a les 18.00 h. Format i Treballa amb animals

Mayte Alcoba, professora d’Idea (Institut d’Estudis Aplicats), et mostra els estudis que et permetran treballar d’assistent/a tècnic/a veterinari d’animals de companyia, cuidador/a de cavalls, auxiliar veterinari i cuidador/a d’animals de zoològic, auxiliar veterinari d’animals exòtics…

La sessió inclourà una demostració d’ensinistrament caní d’obediència bàsica, amb la participació de la gossa Shena.

 

-Dijous dia 21 de febrer a les 18.00 h. Jornada de Beques: (SESSIÓ ANUL·LADA PER CONVOCATÒRIA DE VAGA..EN BREU PUBLICAREM NOVA DATA)

El sistema de beques universitari de Catalunya permet sol·licitar l’acreditació MATRC, les beques d’Equitat i la beca de caràcter general.

Descobreix per a què serveix cadascuna d’elles, els requisits generals, acadèmics i econòmics, i els terminis i procediments per fer les respectives sol·licituds.

La sessió estarà a càrrec d’Àlvar de Salas, Tècnic de l’Àrea de Projectes de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).

 

Totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia aquí

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias

Llibre per Llibre

Tens algun llibre que t'ha agradat molt i t'agradaria que algú altre també el llegís? Vine el matí de Sant Jordi de 9.30 a 14h a l'Oficina!

PROGRAMA REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL

El desembre del 2018, el SOC va posar en marxa un nou programa, amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema ...

JORNADA D'ORIENTACIÓ UNIVERSITÀRIA DE TU A TU "VAIG PERDUT/DA"

Jornada d'Orientació universitària "Vaig perdut/da". Descobreix les diferents ofertes universitàries properes al teu abast.

JOVES EN POSITIU

Avui coneixerem al Pol Bosch, un jove cerverí estudiant de Ciències Biomèdiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i actor a la Passió Medieval ...

BUSQUEM DISSENY PER A BOSSA JOVE

Obrim convocatòria per a recollir propostes de dissenys per a la bossa jove, una bossa de roba que es mourà entre els i les joves del Solsonès!