5a Jornada tècnica de salut joves

El dimarts 16 de maig de 9 a 14.30 h.

Per cinquè any consecutiu des del Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès s’ha organitzat una jornada tècnica de salut jove. La jornada porta per nom “SALUT I JOVES. POSA’T AL DIA!” amb motiu dels 10 anys de l’Espai Jove de Salut del Col·lectiu H2o, la jornada anirà enfocada en dos grans blocs: Diversitats Sexuals i de Gèneres i, l’altre, Joves, Adolescències i Sexualitats. Aquesta jornada tindrà lloc el dimarts 16 de maig, de les 9.00 a les 14.30h i està organitzada per l’Oficina Jove del Tarragonès (una finestreta d’atenció al jovent de la comarca gestionada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès, la Direcció General de Joventut i l’Ajuntament de Tarragona) i H2o Col·lectiu gai, lesbià, bisexual i transsexual del Camp de Tarragona.

 

Aquesta jornada va adreçada a persones tècniques, monitors/es, professionals de l’àmbit de l’educació, sociosanitari i del món social i/o altres persones que treballin amb joves; i té l’objectiu de dotar de recursos i eines específiques els i les professionals que estan en contacte amb persones joves. El futur ens presenta nous reptes  sobre els quals treballar i cal que els identifiquem i els coneguem per definir estratègies adequades d’intervenció.

 

La jornada és gratuïta i tindrà lloc a l’Espai Jove Kesse de Tarragona (C/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14).

 

Pots consultar el programa aquí.

 

Per inscriure's cal omplir el full d'inscripció que trobaràs aquí i enviar-lo per correu electrònic a salut.tarragones@oficinajove.cat.

Comentaris
Actualmente no hay comentarios!

Escribe te comentario:

=

Otras noticias

Otras noticias
OFICINA JOVE DE L'ALT URGELL 18 Septiembre 2019

Jornada 'Ampliem horitzons'

Dissabte 5 d'octubre, al refugi Ras de Conques. 10.15h - Taller de ioga 11.30h - Taller ‘Viatjar low cost per Àsia’ 12.15h - Taller de nutrició ...

OFICINA JOVE DEL MARESME 14 Septiembre 2019

ELS ESPAIS JOVES DE MATARÓ ENGEGUEN MOTORS

Ja es pot consultar la programació del primer trimestre de la Xarxa d'Espais Joves de Mataró!

OFICINA JOVE DE LA SEGARRA 13 Septiembre 2019

17ª EDICIÓ PREMI EMPRENEDORIA JOVE

Torna el premi emprenedoria jove de la Segarra.