AGENDA

27 Diciembre

Casal x Nadal 2018. Espai Jove Kesse

Del 18 al 22 i del 27 al 30 de desembre l’Espai Jove Kesse ofereix una programació especial com és habitual des de fa 8 edicions, dirigit a persones joves de 12 a 35 anys, amb propostes innovadores, creatives i lúdiques i amb el propòsit d’oferir espais alternatius d’activitat durant els dies de les vacances de Nadal.

A banda dels serveis habituals com la reserva d’espais i materials i les activitats de primera planta, es podrà participar d’un total de 29 propostes que començaran el dia 18 de desembre i que serviran per donar a conèixer l’activitat de l’equipament ofereix durant tot l’any: tallers culturals i educatius, exposicions, concerts, dinàmiques, tornejos entre d’altres. Desprès de Nadal i Sant Esteve, del 27 al 30 de desembre l’espai tornarà a obrir i es podrà participar durant totes les tardes del taller de ràdio i comunicació radiofònic, jocs de rol i estratègia, cuina nadalenca, i es destaca com a novetat el taller de “Tilt Brush”, una eina de google que permet crear objectes en 3D a través de la realitat virtual. També com a novetat hi haurà una trobada amb la comunitat Pokémon a Tarragona on explicaran trucs per iniciar-se en aquest joc, també explicaran tècniques per a jugadors/es més avançats.

El Casal X nadal acull propostes formatives en format monogràfic i/o intensiu com és el cas del curs de premonitor/a de lleure, on s’ofereixen tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l’educació en el lleure, el “taller d’habilitats emprenedores” impulsat pel servei de treball de la Oficina Jove del Tarragonès o el “Taller de còmics per la Igualtat” impulsat pel departament de polítiques d’igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, amb l’objectiu d’oferir espais de formació i experimentació en diferents àmbits d’interès social. L’accés al Casal x Nadal és gratuït, no obstant això, serà necessari tenir la Targeta Kesse. Aquesta targeta es pot demanar presencialment a l’equipament. Durant aquests dies, no caldrà disposar del carnet Tarragonajove per a la reserva d’espais i materials.

El Casal X Nadal és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) i compta amb el suport de més de 20 entitats i col·lectius joves implicats en el disseny, programació i realització de les activitats: Fundació Siurana, Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona, Petits Enginyers, Arteliats, Kyarameru’s, Sakura Angels, ILY girls, Autoocupació, Polígon cultural, NunyG, Arteliats, Comunitat Pokèmon a Tarragona, Olga Pes, Cristina Filgueiras, Col·lectiu Fridas, Victòria Mosseguí, Kim Jordan Creations, Genovesa Narratives Teatrals, Col·lectiu de joves de Primera Planta de l’Espai Jove Kesse, Radio Ciutat de Tarragona, SIAD Servei d’atenció i informació a les Dones, Oficina Jove del Tarragonès i Direcció General de Joventut.

Per més informació i accedir a les activitats amb inscripció es recomana reservar plaça a www.tarragonajove.org.

Lugar: Espai Jove Kesse
Horario: de 16.30 a 21h
Añadir a iCal

Otros eventos

02 Agosto

Més que festa

Aquest estiu, +QFesta estarà present a moltes FM de la comarca: Nargó, Oliana, Castellciutat, Organyà, ...

Lugar: Alt Urgell
Horario: Nit
06 Julio

Estudis universitaris: Beques i Ajuts 2019-2020. Presentació fins al 15 d'octubre 2019.

Acreditació econòmica (procediment MATRC) i beques EQUITAT per al curs acadèmic 2019-2020 (MATRC-EQUITAT ...

Lugar: Tramitació en línia
Horario: 24 hores
25 Junio

CUINA: GRANISSATS

Què millor que uns refrescants granissats de fruita per acomiadar el curs i rebre l'estiu?

Lugar: Espai Jove de Vilaller
Horario: 17:30 a 19:30
19 Junio

TARDA DE WII

Vine a passar una bona estona amb els teus amics i amigues!

Lugar: Espai Jove del Pont de Suert
Horario: 17:30 a 19:30
18 Junio

SLACKLINE EXTERIOR

Practica l'equilibri i passa una tarda d'esport i diversió a l'aire lliure!

Lugar: Espai Jove de Vilaller
Horario: 17:30 a 19:30