OFICINA JOVE DEL VALLÈS ORIENTAL
Plaça de l'Església 8
Granollers 08401
De dill a div de 9 a 14h i dmc i dj de 16 a 20h
93 842 66 84
Serveis oferts

Notícies

CURS: LES TEVES PRIMERES FEINES

Curs dirigit a joves de 16 a 18 anys amb la intenció de cercar les seves primeres feines.

VOLS FER UN CV DIFERENT?

Si encara utilitzes un format de CV tradicional i veus que no funciona en la recerca de feina. Vine a l'Oficina Jove i t'ajudarem a fer un CV diferent, n'hi ha de molts tipus... Per competències, bio-currículums, currículums infogràfics... Vine a orientar-te!

Recorda que tens la borsa de treball de l'Oficina Jove al teu abast!

Posem a la teva disposició una borsa de treball on trobaràs ofertes de feina de portals de recerca de feina i ofertes pròpies gestionades per l'oficina. Us recomanem que vingueu a fer una orientació laboral i així us podrem donar més informació de com funciona.

Què és l'oficina jove del Vallès Oriental?

l'Oficina Jove és un espai d'orientació i assessorament per els i les joves del Vallès Oriental on trobaràs informació personalitzada sobre tots aquells àmbits que t'interessen.

Assessorament acadèmic i associacionisme

Cada dilluns i dimecres pots trobar a l'Oficina Jove del Vallès Oriental una resposta als teus dubtes acadèmics i aclarir dubtes sobre el món associatiu.

Servei d'orientació laboral

Estas cercant feina? vols ajuda en l'elaboració del currículum? Cerques cursos de formació ocupacional? No ho dubtis vine a veure'ns i consulta el nostre taulell d'anuncis.