OFICINA JOVE DEL PRIORAT
Pl. de la Quartera, 1 
Falset 43730
dl a dv de 9h a 15h
977 83 01 19
Serveis oferts

Notícies

Aprofita l'estiu, forma't o treballa en educació en el lleure.

L’estiu és un bon moment per treballar en activitats de lleure o fer cursos intensius de monitor o de director d’activitats de lleure infantil i juvenil i créixer a nivell personal i professional. Aprofita-ho!

TALLERS DE CO-CREACIÓ DEL NOU CARNET JOVE!!

Ara teniu l'oportunitat de posar el vostre granet de sorra i decidir com voleu que sigui el nou carnet jove. No us ho penseu més i inscriviu-vos al taller de la vostra demarcació.

Oasis, III Colònies d'estiu per a adolescents LGTB

Si tens entre 13 i 17 anys i ets gai, lesbiana, bisexual o trans, ara tens l'oportunitat de viure una experiència pionera, única, on et sentiràs entre iguals.

Caçadors de muons

Cinc estudiants d’enginyeria de 19 anys, entre ells un veí del Priorat (Capçanes), participen en un programa de física de l’ Agència Espacial Europea. Enhorabona Adam Teixidó Bonfill!!

Llegeix, prem el REC i guanya al 4t Concurs de 'booktrailers'!

Animeu-vos, agafeu el vostre mòbil, càmera o tauleta, convertiu-vos en directors/es de cinema i creeu un tràiler que sorprengui a l'espectador sobre la història que us va atrapar a vosaltres. .

Registre de parelles estables de Catalunya

El Govern crea un registre administratiu únic de parelles estables a Catalunya que s’acomoda a la regulació del Codi civil català, i que s’orienta a satisfer els requisits que estableix la legislació de la Seguretat Social quant a la pensió de viudetat.