OFICINA JOVE DEL PRIORAT
Pl. de la Quartera, 1 
Falset 43730
dl a dv de 9h a 15h
977 83 01 19
Serveis oferts

Notícies

Caçadors de muons

Cinc estudiants d’enginyeria de 19 anys, entre ells un veí del Priorat (Capçanes), participen en un programa de física de l’ Agència Espacial Europea. Enhorabona Adam Teixidó Bonfill!!

Llegeix, prem el REC i guanya al 4t Concurs de 'booktrailers'!

Animeu-vos, agafeu el vostre mòbil, càmera o tauleta, convertiu-vos en directors/es de cinema i creeu un tràiler que sorprengui a l'espectador sobre la història que us va atrapar a vosaltres. .

Registre de parelles estables de Catalunya

El Govern crea un registre administratiu únic de parelles estables a Catalunya que s’acomoda a la regulació del Codi civil català, i que s’orienta a satisfer els requisits que estableix la legislació de la Seguretat Social quant a la pensió de viudetat.

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 28 Abril 2017

Els Ajuts al Pràcticum Odisseu

Pretenen incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a les empreses situades en municipis rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 26 Abril 2017

Setmana Europea de la Joventut 2017

De l’1 al 7 de maig celebrem la 8a edició de la Setmana Europea de la Joventut que enguany posa el focus d’atenció en la solidaritat i el compromís social dels joves a Europa. És també la celebració dels 30 anys de funcionament del programa Erasmus.

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 25 Abril 2017

Run4Fun EPF, una nova app per conèixer els efectes de les drogues

El programa de prevenció universitari En Plenes Facultats (EPF) presenta l'aplicació gratuïta per a mòbils Android Run4Fun-EPF, creada per joves i per als joves.