OFICINA JOVE DEL PRIORAT
Pl. de la Quartera, 1 
Falset 43730
dl a dv de 9h a 15h
977 83 01 19
Serveis oferts

Notícies

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 12 Octubre 2015

El tren de l’anglès

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) endega un programa pilot, que consisteix a organitzar classes gratuïtes d’anglès en alguns dels seus trajectes.

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 09 Octubre 2015

El Consell Comarcal del Priorat obre el període de preinscripció per diversos cursos

El Consell Comarcal del Priorat obre el periode de preinscripció per als cursos de preparació a les proves d'accés a CFGM, ESO i CFGS...

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 17 Setembre 2015

Formació gratuïta en TIC per a joves en atur

Convocatoria de cursos oficials de formació subvencionats en l'àmbit del desenvolupament web, administración de bases de dades i programació d'aplicacions mòbils dirigits a joves en situación d'atur menors de 30 anys.

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 09 Setembre 2015

14 joves amb dificultats per accedir al mercat laboral es formen en peó vitivinícola en el marc del projecte “Fórmula Jove”

El curs, programat pel Consell Comarcal del Priorat amb el suport de la Direcció General de Joventut, planteja 60 hores de formació i 70 més de pràctiques en cellers de la comarca

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 25 Agost 2015

Oberta la convocatòria de sol·licituds de beques del Ministeri d'Educació.

És hora de tornar a pensar en els estudis. Si necessites ajuda econòmica, potser compleixes els requisits per demanar una beca. Estigues atent/a i llegeix això!!

OFICINA JOVE DEL PRIORAT 11 Agost 2015

Ampliació de l'edat fins als 29 anys per accedir al programa de Garantia Juvenil

Aquest mes d'agost s'ha aprovat, finalment, la llei que permet accedir als joves de fins a 29 anys al programa de Garantia Juvenil. És un benefici per al qual s'ha estat lluitant des dels inicis del programa però que fins ara no s'havia aconseguit.