OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Serveis oferts

Notícies

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 16 Novembre 2017

Oferta de treball per a la contractació de joves al Consell Comarcal a través del «Joves en pràctiques» de Garantia Juvenil

Estàs buscant feina? Ets beneficiari de la garantia juvenil i estàs inscrit al SOC com a demandant d'ocupació? Consulta els altres requisits que es demanen, pot ser aquesta, la teva oportunitat!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 15 Novembre 2017

Propulsem el teu futur! Programa «Joves en pràctiques» de Garantia Juvenil

Al Consell Comarcal del Montsià busquem quatre joves inscrits a Garantia Juvenil amb CFGS per a contracte de pràctiques remunerades a jornada completa durant sis mesos.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 10 Novembre 2017

Butlletí "Va de joves" del mes de novembre

Ja tens aquí les notícies més joves del territori. Consulta-les i no et quedis fora del #TeamMontsiaJove. I recorda, per estar al dia de totes les novetats que t'afecten segueix-nos a Facebook, Twitter i Instagram, segur que no se t'escapa res!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 09 Novembre 2017

L’alumnat de 2n de l’ESO de l’Institut Alfacs de La Ràpita participa en els tallers: amb l’alcohol, no et passis! #alcoholresponsabilitatdetothom

Els efectes de l'abús de l'alcohol són molts i coneguts, però realment els joves són coneixedors dels riscos que comporta per la salut?

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 07 Novembre 2017

Estàs buscant un programa d'estades professionals a Europa? Si pares per BCN tens una sessió informativa del programa TLN-Mobilicat de Garantia Juvenil!

L’objectiu de la campanya és facilitar recursos a joves que vulguin realitzar una estada a l’estranger, ja sigui per motius d’estudis, pràctiques, feina o voluntariat, amb informació de qualitat i de la mà dels experts en la temàtica.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 02 Novembre 2017

I tu, ja formes part de la comunitat Instagram?

Aquesta anualitat ens hem decidit i finalment ja tenim compte d’Instagram, per si ens vols seguir som @montsiajove.