OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Serveis oferts

Notícies

T'has establert un pla d'acció per a la recerca de feina activa però no aconsegueixes l'objectiu? Projecte Integrals «InnJove» de la Fundació Universitària al Baix Ebre

Per segon any consecutiu la «Fundació Universitària Martí L’Humà», durà a terme el programa Integrals menors de 30 anys, amb el nom «INNJOVE», que s’executarà a setze punts d’atenció de Catalunya i un a la comarca del Baix Ebre.

Nou CFGS d'Educació Ambiental

El pròxim curs es farà aquest cicle formatiu de grau superior sobre "Educació i control ambiental"a l'institut Els Alfacs de La Ràpita. El termini per poder formalitzar la matrícula: del 16 fins al 24 de maig de 2017.

Ja has pensat on fer les pràctiques universitàries? Pràcticum ODISSEU al Montsià

Dirigit a estudiants universitaris matriculats en les universitats catalanes i especialment aquells originaris dels territoris rurals o bé amb ganes d’instal·lar-s’hi.

Curs de premonitoratge de lleure

Si tens entre 15 i 17 anys i t'agrada el món del lleure, aquest és el teu curs!

Curs de grafits

Si aquest estiu vols aprofitar-lo aprenent i practicant l’art del grafisme, no et pots perdre aquest curs! Comptaràs amb una professional reconeguda a territori català i part de l’estranger, amb una llarga trajectòria artística i de renom!

Cursos de monitoratge de lleure

La formació està reconeguda per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i, un cop superat amb èxit tot el procés formatiu, dóna dret a obtenir el Diploma i el Carnet de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.