OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Serveis oferts

Notícies

Cinema al voltant de la VII Jornada de l'Adolescència de les Terres de l'Ebre

Les noves tecnologies estan canviant la forma que tenim de relacionar-nos. Alteren les intensitats de les relacions. Aquests canvis de conducta i hàbits afecten als adolescents, que es troben en un moment de definició de la seva identitat individual i col·lectiva.

D’entre els teus reptes personals i professionals està el de marxar a l’estranger? Programa de Formació Dual a Alemanya

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha iniciat un procés de selecció adreçat a joves com tu que tinguin interès per estudiar i treballar a Baviera, en el marc del programa federeral de Formació Dual a Alemanya.

Programa «Sincronitza’t amb l’ocupació a Europa» de Garantia Juvenil

La seva finalitat és reforçar l'ocupabilitat i les competències professionals combinant actuacions orientades a facilitar l'activació, millorar l'ocupabilitat, fomentar l'emprenedoria i donar suport a la contractació.

Programa Atípics

Tens una idea amb impacte positiu? Resideixes a Catalunya? Tens entre 18 i 29 anys? Disposes del temps i l'energia per posar en marxa la teva idea? Veus oportunitats on altres només veuen problemes? Dóna vida a la teva idea, milloraràs el teu món! Es busquen 20 joves a tot Catalunya!

Curs de manipulador/a i aplicador/a de productes fitosanitaris (nivell bàsic)

En la línia d'oferir formacions per a la millora curricular, l'Oficina Jove del Montsià ha organitzat el curs de manipulació i aplicació de productes fitosanitaris. Ja saps que si et dediques a l'agricultura o penses dedicar-te, el certificat que s'obté amb aquesta formació és imprescindible. ...

Campanya de sensibilització d'Instagram per commemorar el dia Internacional de les Dones

L'Oficina Jove del Montsià ha començat una campanya via Instagram durant aquesta setmana per a promoure i sensibilitzar als followers de la importància d'implicar-nos tots per a que la igualtat entre dones i homes sigui efectiva.