OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Serveis oferts

Notícies

Noves formacions de la Cambra de Comerç i Navegació de Tortosa dins del marc de la Garantia Juvenil

Millora les teves competències tècnico-professinals i de retruc l'ocupabiliat amb lesformacions de mosso de magatzem del sector agroalimentari, ajudant de sala de restaurant, comerç telefònic a atenció al client i agent comercial.

Tens entre 16 i 29 anys i busques feina? El projecte Integrals Ulldecona et pot ajudar a trobar-la!

Els programes integrals s’emmarca en les iniciatives de segones oportunitats o noves oportunitats recomanades des de la Unió Europea i es dirigeixen a les persones joves inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil

Projecte Integrals La Sénia de Garantia Juvenil

Aquest programa ofereix, d'una banda, serveis d’orientació i tutorització, i de l'altra, formació i adquisició d’experiència professional per redirigir la trajectòria educativa o professional

Continuem amb l'oferta de cursos per millorar l'ocupabilitat dels usuaris

L'Oficina Jove del Montsià ha organitzat el curs de manipulació i aplicació de productes fitosanitaris per afavorir la millora curricular a la joventut del territori. Si et dediques a l'agricultura o penses dedicar-te, el certificat que s'obté amb aquesta formació és imprescindible.

Satisfactòria participació de l’Oficina Jove del Montsià en el 6è Fòrum d’Emancipació Juvenil

El passat 1 d’abril de 2017 va concloure el 6è Fòrum d’Emancipació Juvenil a Amposta on l’Oficina Jove del Montsià va participar i va poder informar i assessorar de primera mà el jovent i els centres educatius d’arreu de la comarca.

Ajuts al Pràcticum ODISSEU

Pretenen incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a les empreses situades en municipis rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial, així com el retorn i l’establiment d’aquests joves a les zones rurals.