OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Serveis oferts

Notícies

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 02 Novembre 2015

Programa de «Joves per l´Ocupació» del Consell Comarcal del Montsià

Coneixes «Joves per l´Ocupació»? A través del programa es pretén proporcionar a les persones joves una qualificació i unes competències professionals suficients per a què puguin definir i construir la seva trajectòria professional que els permeti inserir-se en el mercat laboral.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 27 Octubre 2015

Sessió informativa del Servei de Voluntariat Europeu

Un EVS aporta valor afegit a la col·lectivitat local i suposa una important experiència personal per la persona voluntària. El projecte pot ser en l'àmbit del medi ambient, l'art i la cultura, l'animació d'infants, joves o gent gran, els esports... i normalment es desenvolupa entre 2 i 12 mesos. ...

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 13 Octubre 2015

Curs introductori a la llengua de signes

T'agradaria iniciar-te a la llengua de signes catalana i adquirir els recursos necessaris per comunicar-te? Tens inquietud per aprendre a parlar a través de gestos?

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 13 Octubre 2015

Sessió informativa Destí Europa: formació dual a Alemanya

L'aprenentatge forma part de tu però al mateix temps també vols treballar per aconseguir ser una mica més autònom? I si a tot això li afegim que sigui a l'estranger? Com ho veus?

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 05 Octubre 2015

Curs de vetllador/a escolar

L´Oficina Jove del Montsià ha organitzat per als propers caps de setmana 14, 15, 21, 22 i 28 de novembre aquesta formació que no podràs passar per alt.

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 22 Setembre 2015

Curs de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

Tens alguna explotació agrícola i n'has de fer el seu manteniment? Has de treballar al camp i un dels requisits indispensables és disposar del carnet de manipulador d'aplicador de productes fitosanitaris? Ara t'ho posem fàcil!