OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Serveis oferts

Notícies

«Integrals Ulldecona», assessorament i formació per facilitar l’accés al mercat laboral

Estàs buscant feina però encara no has trobat la teva oportunitat? o bé vols reprendre els estudis i no saps com? A Ulldecona 20 joves beneficiaris de la Garantia Juvenil podran formar part d'aquest programa!

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 18 Desembre 2015

Curs de Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia web - Ajuntament d'Amposta

OBJECTIU Desenvolupar documents i components software que constitueixin aplicacions informàtiques en entorns distribuïts utilitzant tecnologies web, partint d’un disseny tècnic ja elaborat, realitzant, a més, la verificació, documentació i implantació dels mateixos

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 14 Desembre 2015

Cursos Fundació Montsià

Estàs pensant en clau de futur? La formació és la solució. La Fundació Montsià et dóna a conèixer l'oferta formativa per aquest 2015/16. Mira que t'ha preparat...

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 09 Desembre 2015

Curs de carretons elevadors

Estàs buscant fer un curs de carretons elevadors i no saps on dirigir-te? Per al proper dia 15 de desembre l´Oficina Jove del Montsià te´n ha preparat un. Vols saber-ne més?

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 19 Novembre 2015

Tens ganes d'iniciar un nou camí? Sessió informativa sobre la formació dual a Alemanya

L'aprenentatge forma part de tu però al mateix temps també vols treballar per aconseguir ser una mica més autònom? I si a tot això li afegim que sigui a l'estranger? Com ho veus?

OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ 19 Novembre 2015

Coneixes les propostes del programa de «Joves per l'Ocupació» del Consell Comarcal del Montsià?

A través del programa es pretén proporcionar a les persones joves una qualificació i unes competències professionals suficients per a què puguin definir i construir la seva trajectòria professional que els permeti inserir-se en el mercat laboral amb unes mínimes garanties d’estabilitat.