OFICINA JOVE DEL MONTSIÀ
Ctra. Simpàtica, 6
Amposta 43870
Tots els matins de 9h a 13h i les tardes de dilluns i dimecres de 16h a 19h
977 707 500
Serveis oferts

Notícies

Dues formacions de l'Oficina Jove, reconegudes pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat

El Curs de trastorns específics del llenguatge i el Curs d'estimulació multisensorial, han obtingut el reconeixement per part de la Generalitat i passen a formar part del Pla de Formació Permanent del professorat del Departament d'Ensenyament.

Si el que busques és fer unes pràctiques professionals a l'estranger per adquirir experiència, el programa TLN Mobilicat de l'Associació Obretebre et busca!

Ets dels que creu que marxar a l'estranger et pot aportar una experiència enriquidora en l'àmbit professional i personal a parts iguals? Dels que considera que és molt important millorar els coneixements d'una llengua per tal de portar una conversa fluida?

Comencen les inscripcions al Casal Jove d'estiu d'Ulldecona 2017

El proper mes de juliol, la Fundació Ulldecona i l’Ajuntament d’Ulldecona organitzen el Casal Jove d’estiu 2017. Les activitats es portaran a terme del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, de 16h a 20h.

L'artisa Lily Brik impartirà el curs de grafitis a Amposta

La lleidatana Lily Brik serà l'encarregada d'impartir el curs de grafitis, que està programat per al mes de juliol, dins de les formacions dels Serveis Comarcals de Joventut del Montsià.

T'has establert un pla d'acció per a la recerca de feina activa però no aconsegueixes l'objectiu? Projecte Integrals «InnJove» de la Fundació Universitària al Baix Ebre

Per segon any consecutiu la «Fundació Universitària Martí L’Humà», durà a terme el programa Integrals menors de 30 anys, amb el nom «INNJOVE», que s’executarà a setze punts d’atenció de Catalunya i un a la comarca del Baix Ebre.

Nou CFGS d'Educació Ambiental

El pròxim curs es farà aquest cicle formatiu de grau superior sobre "Educació i control ambiental"a l'institut Els Alfacs de La Ràpita. El termini per poder formalitzar la matrícula: del 16 fins al 24 de maig de 2017.